Vierailija

Nykyään tuntuu olevan yleisesti vallalla käsitys että parisuhde ei voi hyvin jos ei jyystä vähintään joka toinen päivä tai pahimmillaan joka päivä aamuin illoin. Milloin seksistä on tullut jonkinlainen rutiini (vähän niinkuin paskalla käynti), joka pitää hoitaa ollakseen terve ja onnellinen ja pitääkseen toisen terveenä ja onnellisena.

Onko se ainoa mentaaliorgasmin lähde vai voiko parisuhteessa saada tyydytystä muilta elämän aloilta ...

Kommentit (3)

No eikös seksi sitten kuulu parisuhteeseen? Minusta kyllä. Se kuinka paljon seksiä on on parien oma asia. Samoin, jos kumpikaan osapuoli ei sitä halua/kaipaa se on ok. Ei seksi ole koko elämä, mutta kyllä sitä olla pitää.

Vierailija

Ei mule ole vielä kukaan tulut määrittelemään mistä parisuhteessa kuuluu saada tyydytys tai mihin se tulee perustua. Itselleni seksi on tärkeä osa, mutta ei minua häiritse jos jollekin on tärkeämpää jokin muu asia parisuhteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ongelmana ei ole parisuhteet eikä seksi, vaan se, että ihmisillä on niin heikko itsetunto, että he vertaavat itseään muihin, photoshopattuihin naisiin, hirveällä munalla varustettuihin pornonäyttelijöihin ja pitävät joitain seksitutkimuksia täytetä totena. Kaiken taustalla on tietenkin teollisuus, joka haluaa aiheuttaa ihmisessä halun kuluttaa jotain ja siinä samalla esineellistää ihmisen.

Mielestäni parisuhteessa on hyvä olla seksiä, mutta seksin ei tarvitse olla jyystöä joka toinen päivä. Mikäli toinen kumppaneista ei halua tai kykene seksiin, voi halut tyydyttää muillakin tavoin. Ei ole häpeä ottaa suihin, eikä ole häpeä nuolla pimppiäkään. Pimpin nuolemisesta saa lisäksi parhaat probiootit, eli luulisi terveysmielessäkin olevan viisasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat