Poliisi kaipaa vihjeitä ELOKUUSSA tapahtuneesta ryöstöstä

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110520617279_uu.shtml

Poliisin on nyt, MARRASKUUSSA, julkaissut valvontakamerakuvan miehestä, joka 16. ELOKUUTA pahoinpiteli ja ryöti nuoren naisen. Toivottavati meis saadaan nyt kiinni, kun kuva on julkinen Ei voi kuin ihmetellä poliisin toimintaa, että näin kaun kesti kuvan julkaisu!

Kommentit (11)

Vierailija

Mikä tuon naamassa on? Ärsyttää tuo kohta "kärsi vähäiset vammat", miten ne psyykkiset vammat mitä tuollainen aiheuttaa, pelkotilat, turvattomuuden tunne jne.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mikä tuon naamassa on? Ärsyttää tuo kohta "kärsi vähäiset vammat", miten ne psyykkiset vammat mitä tuollainen aiheuttaa, pelkotilat, turvattomuuden tunne jne.

Näimpä. Ärsyttää myös kun näyttää että nyt että jo valmiiksi heikkoa valvontakamerakuvaa on vähän heikennetty kun tosiaan kasvoissa näyttäisi olevan jotain mahdollisesti tahallista kuvanlaatuhäiriötä ettei kukaan vain tunnistaisi. En ymmärrä miksi, jos tekijä kerran halutaan kiinni?

Vierailija

Tällä palstalla vihataan Mv-lehteä, mutta etäisesti tähän liittyen: Mv julkaisi taannoin uutisen kadonneesta vanhuksesta selvällä kuvalla ennen muita medioita, kadonnut löytyi ~2h julkaisun jälkeen kiitos kyseisen uutisen.

Valtamedian hyssyttely ja "journalistin ohjeet" eivät todennäköisesti kovinkaan usein toimi yleisen edun hyväksi. Tiedän että em. julkaisussa on myös roskaa mutta esim tässä ryöstö&ahdistelu -tapauksessa kuvan julkaisu heti teon tultua ilmi olisi jo johtanut kiinniottoon. Hyvin kyseenalaista pantata kuvia varsinkin kun kyseessä on niinkin vakava rikos kuin ryöstö.

Vierailija

Silminnäkijähavainnot myös unhotuvat nopeasti ja siksi ohjeistus maailmalla on, että epäiltyjen kuvat julkaistaan mahdollisimman pian ja samoin poliisi haastattelee silminnäkijät samantien. Olen ollut hämmentynyt siitä, että usein poliisi Suomessa (median ja tuttujen kautta jostka ovat sattuneet todistamaan rikosta) haastattelee vasta monien päivien päästä silminnäkijöitä.

Vierailija

Ihan samaa uutista itsekin hymähtelin, ja tosiaan nuo kuvat ovat suorastaan surkuhupaisia, tyyppi näyttää lähinnä siltä kuin olisi jotkut beiget sukkahousut päässä, eli kasvoista ei saa paskankaan vertaa selvää :D

ihmettelen

Luin saman jutun tänään ja nauroin ääneen! Siis mitä *ittua?!?!! Oikeesti suomen valtio ja poliisi herätkää! Ei näitä tekijöitä hyödytä etsiä kuukausia tapahtuneen jälkeen, mikä on tässäkin mahtanut estää sen että samalla viikolla ei ole saatu kuvamateriaalia lehtiin???? Aivan käsittämätöntä. Rikollisten hyysäys on tässä maassa jotain niin uskomatonta. 

Ja kaikki sympatiat tuolle tytölle. On varmasti perusturvallisuus järkkynyt todella pitkäksi aikaa tuon tapauksen seurauksena, ehkä koko loppuelämäksi. Tosi ikävä juttu.

Vierailija

Ihmettelen toki samaa asiaa kuin AP, mutta heitän tähän ilmoille pari kysymystä jotka itselleni tulee mieleen.

Milloin nainen teki rikosilmoituksen?

Oliko poliisilla joku jo aiemmin tästä kiinniotettuna tai epältynä?

Onko ko. festareilla ollut paljon näitä pahoinpitelyitä ja tämä vain osa sen vyyhdin purkua?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat