Vierailija

Selma oli kyllästynyt jatkuvasti olemaan pelkkä sinkku, pelkkä yhden yön juttu. Muuten hän ei tuntunut miehiä kiinnostavan. Ainoastaan yhden yön panoksi. Tätä oli kestänyt jo niin kauan, että Selma pätti tehdä asialle jotain.

Selma halusi jotain muutosta elämäänsä, jotain piristystä. Jotain useamman yön juttua. Vastaus tulikin hänen silmiensä eteen yllättäen eräänä iltana, kun hän loikoili sohvallaan taas tylsistyneenä villasukin verhotut jalat nostettuna rahille ja kaukosäädin toisessa kädessä.

Selma surffaili kanavalta kanavalle etsien jotain mieltä ylentävää katsottavaa. Äkkiä hänen silmänsä kirkastuivat. Telvisiossa näkyi mainos, jossa haettiin....

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Osallistujia Paratiisihotelli-nimiseen ohjelmaan. Selma ei ollut aikaisemmin kuullutkaan kyseisestä formaatista, mutta mitä enemmän hän ohjelman hakijoiden kriteereistä luki, sitä enemmän hän innostui.

"Oletko rantakunnossa?" "Njoo-o. Eiköhän tällä massulla pari könsikästä hurmata", Selma ajatteli ja puristi minimaalisen mahamakkaran sormiensa väliin. "Haetko vaihtelua elämääsi? " "No mitäpä muuta, tylsän harmaaksihan tämä arki on muuttunutkin." " Haluatko luksuslomalle Espanjan lämpöön ja nauttimaan toisten kuumien sinkkujen seurasta?" " Tottakai! Kuulostaa mahtavalta!" , Selma huudahti samalla kun rupesi täyttämään osallistumisohjeita.

Kuukauden päästä hän loikoilisi Espanjan auringon alla ja nauttisi kuumien kollien seurasta. Tai niin hän ainakin luuli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla