Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi tavallisten ihmisten arki ei kelpaa

Vierailija

Tuntuu että monen mielestä pitäisi olla joku pääjohtaja tai yli ihminen ja tehdä arjessa huikeita asioita että kelpaisi edes vanhemmilleen. Pitäisi ratkaista isoja juttuja tai sanoa jotain että veljeni on se ja se päälikkö yrityksessä x.

Mitä hiton merkitystä minun kohdalla on onko veljeni tai joku muu jossain johtavassa asemassa. Ei se ainakaan minun onnellisuutta lisää eikä tee perheestäni parempaa tai huonompaa.

onko näiden ihmisten itsetuntobja itsearvostus ihan nollassa.

Kommentit (4)

Vierailija

No kerroppa sitten, että mikä on tavallinen ihminen ja mitä sen tavallinen arki on? Mitkä työnkuvat on yli normaalin ja mitkä asiat arjessa on mielestäsi huikentelevia?

Vierailija

No mitä se kertoo sinun itsearvostuksestasi, että pohdit täällä tuollaisia asioita? Ihmiset ovat erilaisia ja tätä erilaisuutta on hyvä kunnioittaa, varsinkin kun se ei mitenkään estä sinua olemasta onnellinen. Tärkeintä on elää sellaista elämää, jota ei tarvitse ryhtyä perustelemaan ja selittelemään. Tunnetko aidosti olevasi siinä pisteessä? Mitä tuo tekstisi kertoo?

Vierailija

No, akateemiset arvostavat koulutusta, duunarit kädentaitoja ja yrittäjät ongelmanratkaisukykyä. Nuo ihmiset arvostavat statusta. Ja sinä jotain muuta.

Vierailija

Otsikko ei nyt oikein vastaa aloitusviestin sisältöä. Aloitusviestin mukainen otsikko olisi esimerkiksi "Miksi jotkut kehuskelevat sukulaistensa saavutuksilla?"

Oma viesti kannattaa aina lukea läpi ennen lähettämistä ja miettiä (mm.) sitä, voisiko otsikosta tehdä vähän paremman. Hyvällä otsikolla kun saa parempia vastauksia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat