Onko vessasi tällä hetkellä sen näköinen, että yllätysvieras voisi käydä siellä tarpeillaan?

Vierailija

Meillä ei. Saisin hävetä silmät päästäni. Pönttö ihan likainen ja pölyinen ja peili täynnä lapsen sotkuja. Pitäs varmaan vähän tsempata ton vessan kanssa. :-P

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

En keksi yhtään syytä, miksi meillä olisi IKINÄ paskainen vessa. Jokainen osaa siivota omat jälkensä, eikä koskaan ole mikään paikka paskassa.

Vierailija

Koti on yleensä aina siisti, etenkin juuri vessa, keittiö ja suihku, ne ovat tärkeimmät (ainakin itselleni).
Muualla saattaa satunnaisesti lojua jotain vaatteita tuolin selkänojalla.
En tajua miten joku voisi elää likaisessa sikolätissä.

Vierailija

minulla on outo (ja typerä epäekologinen) tapa siivota kylppäriä aina suihkuun mennessäni. Kaikki lähti siitä kun suihkusta saa hetken aikaa odottaa sitä lämmintä vettä, joten rupesin aina siinä odotellessa vähän siivoamaan. Nykyään siivoan loppuun vaikka kuumaa vettä jo suihkusta tuleekin. Mutta ompahan aina siisti kylppäri. En siis koko kylppäriä siivoa joka päivä vaan eri juttuja.

Vierailija

Meidän vessa on aina siisti. Miten sen edes saa sotkettua niin perin pohjaisesti, ettei vierasta kehtaisi päästää sinne? Vessaharja on keksitty, irtotavarat voi pistää koriin/vetolaatikkoon käytön jälkeen jne.

Vierailija

Ei meidän vessa näytä koskaan siltä, etteikö siellä voisi käydä. Eilen kävi juuri siivooja, joten ihan priimakunnossa juuri nyt.

Vierailija

Kyllä on, pesin eilen.

Paskarantuja meillä ei ole koskaan sillä kaikki siivoaa jälkensä. Pölyä tahtoo kerääntyä nurkkiin kun likapyykit ja pyykkikone on samassa tilassa.

Vierailija

Tuttavani kotona on AINA likainen vessa. Olen ollut heillä useammissakin juhlissa (siis hienommissa, ei missää kännijutuissa), eikä edes sinne vessaa ole voitu pestä. Lavuaarissa keltaista likaa, pönttö ja kaikki muukin pölyssä jne. En vaan voi tajuta.

Vierailija

Voisi tulla vieraskin, jos ei lattialle katsoisi. Allas, peilikaappi ja pytty pesty, mutta se lattia...kun meilläkin se pyykkikone pienessä veskissä on ja pölyt on niin hankalaa nurkista saada pois, kun ei voi suihkuttaa. Ai joo, matto pesty myös. Pyyhkeetkin vaihdoin. Eli loppusilausta vailla. Miinusta kuivuvista pyykeistä.

Vierailija

Meillä on kaksi vessaa ja molemmat on AINA siistissä kunnossa ja tämä ei vaadi montaa minuuttia päivässä. En siivoa vieraita varten vaan kiva itse asua puhtaassa kodissa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei meidän vessa näytä koskaan siltä, etteikö siellä voisi käydä. Eilen kävi juuri siivooja, joten ihan priimakunnossa juuri nyt.

Mistä alapeukut? Siitä että vessa on aina siisti ja puhdas vai siitä, että se on siivottu eilen?

Vierailija

Meillä on vierasvessa alakerrassa. Ja se siivotaan pari kolme kertaa viikossa joten se on aina siisti. Meillä vieraat ja kotiväki käyttää eri vessoja. Lähinnä syy on se, etten halua vieraita sotkemaan kylppäriäni.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat