Persut kiukutelleet vuosien ajan siitä, että maahanmuuttopolitiikasta ei keskustella. Tynkkynen yritti keskustella juuri siitä, ja sai puolu...

Vierailija

Persuja kiinnostaa vain tunnehöttö, siis islamilla, mamuilla ja monikulttuurisuudella pelottelu ja katastrofipuheet. Kun politiikasta olisi pitänyt keskustella, eli niistä konkreettisista toimista, mitä puolue ajaa maahanmuuttoasioissa (sitähän Tynkkynen yritti), niin sehän ei käy sitten millään! Ennemmin potkut moiselle häirikölle, ettei vain pääse enempää häiritsemään tuota tunnepropagandan levittämistä kansan syvien rivien keskuuteen.

Oletteko muuten huomanneet, että kielteissävyistä tunnehöttöpuhetta erehdytään hämmentävän usein luulemaan "asiapuheeksi", kun myönteissävyinen tuomitaan haihatteluksi. Todellisuudessa kumpikin on sitä samaa tunnevetoista höpöhöpöä. Asiallinen puhe keskittyy konkretiaan, eikä siihen kuulu tilastotietojen tarkoitushakuinen väärinkäyttö tai uhkakuvien maalailu, vaan monipuolinen ja ennakkoasenteista vapaa, avomielinen syy-seuraussuhteiden erittely.

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllä mamutuksesta ollaan tynkkysen kanssa samaa mieltä, mutta siitä ei olla, että pitäisi hallituksesta lähteä ja päästää vihersuvakit mellastamaan.

Tynkkysen potkut johtuivat hallituseropuheista.

Suomi on oikea velliperseiden maa, ja maailman hölmölä. Nyt ollaan ikuisesti lirissä tuon raiskaajajoukon kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat