Hädissään

Mitä veetä voin tehdä. Sekä työkaveri johon minulla on satunnainen seksisuhde työreissuilla ym..., että eräs parin illan hoito, vanha luokkakaveri raskaana.

Vaimo ei tietenkään tiedä mitään ja uskon selviäväni asiasta niin, ettei saa tietääkään. Ja pakko onkin, jättäisi heti jos saisi tietää ja lapsiani en halua menettää päivittäisestä elämästäni. Olen kuitenkin kaikesta huolimatta hyvä ja huolehtiva isä ja mies.

Kumpikaan naisista ei ota aborttia kuuleviin korviinsa. Miehet. Pystyykö ruokkoja maksamaan siten, ettei puoliso saa tietää, jos vaikka maksaisi kertakorvauksena kunnon summan. AUTTAKAA kärsivää

Sivut

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yritä nyt sentään. Eikö sun aivot ole oikein vireessä vielä näin maanantaina? 

Siis voih, kun minä voisin tehdä nää sun provot sun puolesta. Niistä tulis niin paljon parempia. Mut kyllä sinäkin kehityt kun vaan treenaat riittävästi. Toivoa on.

Vierailija

Ihan oikein sulle. Mitäs pidät vaimon lisäksi naissuhteita. Sä kuulut niihin miehiin joille pitäs tehdä pieni leikkaus.

Toivottavasti olet hyvä tulonen ja pystyt ruokkomaksut maksamaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Toisaalta noista kondomeista on puhuttu jo monia vuosikymmeniä.

"Mut ku epätasa-arvo ja naisen velvollisuus kantaa vastuunsa, kun kerran se siinä raskaaksi tulee!!! Elatusmaksut ulosoton kautta!!!1"

Vierailija

Onneksi olkoon.

No elatusmaksuthan on ihan miten sovitaan. Jotkut sopii jopa kertakorvauksesta.

Lapsiasi et halua menettää? No miten sitten edes ehdotat aborttia?

Vierailija

Kerro nyt vaan vaimollesi ja lapsillesi jossain vaiheessa. On ankeaa, kun he kuolemasi jälkeen surullisina ja itkusilmässä järjestävät perunkirjoitusta, kokoavat asiapapereita ja tilailevat virkatodistuksia - ja joutuvat sitten kutsumaan niiden perusteella myös kaksi tuntematonta sisarustaan kuolinpesän jäseniksi...

Vierailija

Voi voi, ei sun auta oikeesti kun kertoo vaimolle. Siten sua ei voida kiristää. Odota nyt sen verran, että tiedät satavarmasti heidän olevan raskaana ensin. Sitten kerrot. Muuten ne tulee kiristämään sua loppuikäsi ja parhaassa tapauksessa ne ottaa sulta rahat ja sen jälkeen kertoo vaimolle. Ja vaikka eivät heti kertoisikaan niin olisiko kiva elää pelossa? Sulla nyt ei ole vaihtoehtoja. Jos nyt edes olet rehellinen, on pieni mahdollisuus että vaimo antaa anteeksi!

Vierailija

Hei, muuttakaa kaikki saman katon alle, naiset voi keskenään tukea toisiaan. Ja paras olisi, jos saattaisit vaimosikin raskaaksi, niin olis sitten kolme vauvaa kerralla. Melkeen kuin kolmoset, muta nämä kolmoset todistaisivat nimenomaan sinun viriilistä seksielämästä ja siittäjän kyvyistä. Tai sitten miehisestä tyhmyydestä?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat