Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen etsin mustikkakukon ohjetta, ja ensimmäinen vastaan tullut resepti oli Valion. Se alkoi sillä, että käskettiin vaahdottaa munat ja sokeri... Mustikkakukosta on varmasti monta erilaista versiota, mutta yleensä taikinaan tulee ruisjauhoja, voita ja sokeria (ja leivinjauhetta, mutta se ei ole välttämätöm). Munien ja sokerin vaahdotus kuulostaa vain aika erikoiselta.

Sivut

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

OK, mutta aina voi katsoa uuden reseptin. Jos ei tykkää ekasta. Valion reseptit toimii ja on testattuja. Samoin Pirkka.

No en tietenkään tehnyt sillä reseptillä, mutta olen vain pannut merkille, että tosi usein, kun katsoo Valion reseptin, siinä on jotain outoa. 

Ap

Vierailija

Vaahdotus tekee taikinasta kuohkeaa ja näin saat mehevä leipomuksen. Mieti kääretorttua, siitäkin näkee milloin on vaahdotus lässähtänyt.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

OK, mutta aina voi katsoa uuden reseptin. Jos ei tykkää ekasta. Valion reseptit toimii ja on testattuja. Samoin Pirkka.

No en tietenkään tehnyt sillä reseptillä, mutta olen vain pannut merkille, että tosi usein, kun katsoo Valion reseptin, siinä on jotain outoa. 

Ap

Millaista muuta kummaa olet havainnut? Omalla kohdalla Valion reseptit ovat toimineet.

Se toki, että niissä mainitaan  paljon Valion tuotteita, koska reseptit osaltaan myös mainostavat Valiota. Lisäksi varmaan sponsoroituja linkkejä, koska nousevat haun kärkeen.

Vierailija

Tästä tuli mieleen joku valion ohje (olisko ollut mokkapalat) jossa kommenteissa osa sanoi että toimii ja osa ettei toimi. Valio painotti että täytyy käyttää oikeaa voita, muuten menee pieleen, mutta ihmiset teki silti margariinilla ja valitti kun ei onnistu.

Vierailija kirjoitti:

Tästä tuli mieleen joku valion ohje (olisko ollut mokkapalat) jossa kommenteissa osa sanoi että toimii ja osa ettei toimi. Valio painotti että täytyy käyttää oikeaa voita, muuten menee pieleen, mutta ihmiset teki silti margariinilla ja valitti kun ei onnistu.

Luulisi että riittävän rasvapitoisella margariinillakin (ja leivontamargariineilla) onnistuisi mutta jos on käyttänyt leivontaan jotain kevytmargariinia niin ymmärrän ettei onnistu. Itse ainakin saan tehtyä mokkapalat niin margariinilla kuin voillakin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat