Vierailija

Itsellä 5 saab Mazda volkkari Audi ford

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ostin ekan auton vasta 50-vuotiaana, pikkupösön. Sitä ennen ajelin muiden autoilla, tosin miehen autoissa olen ollut osarahoittajana (alle lahjaveron menevällä summalla) ja olen pitänyt niitä perheen autoina, vaikka miehen nimissä ovat ja mies on maksanut pääasiassa. 

Vierailija

Audi 50, Lada 1200L, Opel Ascona 1.6S, Lada 1200S, Samara 1500, Fiat Punto 1.2 Dynamic 2d, Dacia Sandero Stepway 0,9 Tce.

Taitaa olla siis kahdeksan. Kaikki ovat uutena ostettu, paitsi tuo ensimmäinen.

Köyhällä ei ole varaa kuin tämmöisiin, mutta määräaikaishuollot kun on teetetty, niin ajaminen on ollut huoletonta.

Tuo viimeinen kippo on tähänastisista paras, vaikka onkin pikkukoneella, niin kulkee jouhevasti. Ja kun selkä on kankea, on kulkua autoon, joka on korkea sujuu helposti.

Ehkä seuraava sitten on ns premium...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Volvo S40 on ollut kolme, kaksi S60 Volvoa ja nyt ensimmäinen uutena ostettu auto ja se on Volvo V70 D4 AWD. Joo on sukuvika tämä "Volvoilu" mutta kyllä noilla on pärjännyt, vaikka varmasti parempia/yhtä hyviä autojakin on samassa hintaluokassa.

Vierailija

Ford cortina , Fiat 128 . Mitsu lancer. Saab99 Opel kädet , lada 1200 , datsun 100a , polle lavamalli. Toyota corolla•2 , Ford fogus . Nissan primera, nissan micra. Nissan synny . Mazda. . Ei tainnu olla vielä kaikki , mut suurin osa. Osa työkäytössä

Vierailija

Nissan x 4kpl. Tällä hetkellä siis käytössä tuo neljäs.Ei suurempia vikoja.isäntä huolehtii itse korjaukset jotka ovat lähinnä kuluvien osien vaihtoja.köyhällä ei varaa kalliisiin autoihin joten vähän vanhempia malleja ovat olleet jokainen.

Vierailija

Itsellä ollut 18-vuotiaasta lähtien Fiat 127, Seat, Nissan, ja tuon japsin jälkeen on menossa neljäs Peugeot. Seat ja pösöt uusia, nyt tuo tämän hetkinen ranskalainen saa olla viimeinen lajiaan. Jospa sitä vaihtaisi johonkin Japanin ihmeeseen? Nim. ranskalaiset ovat hyviä rapeina vain lautasella!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

 Jospa sitä vaihtaisi johonkin Japanin ihmeeseen? 

Meillä on ollut ns. kakkosautona -05 mallin Toyota Corolla. Eihän se samanlainen ole jossain motarilla ajaa  kun ns. isot autot, mutta pomminvarma peli. Aina toimii ja vikoja ei ole ollut.

Ap.n kysymykseen. Audi A4, Mersun E-malleja kolme ja nyt BMW F11 eli farkku ja tuo pomminvarma tojota.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat