Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Söin pastillit noin klo 19:00 -19:30 välillä ja nyt maha on aivan sietämättömän kipeä tekisi mieli huutaa . Jos tätä jatkuu vielä pitkään niin kestä.
Luin nyt myöhemmin että askissa lukee liiallisella käytöllä voivan olla laksatiivisia vaikutuksia ja minä vedin vielä kaksi aska. Maha on vielä täysin sekaisinkin. Äsken meinannut vessaan pystyä kävellä.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joo, yksikin aski tekee tuon. Ei kestä onneksi kovin montaa tuntia, koeta kestää :/ ota särkylääkettä ja yritä rentouttaa keskivartalon lihaksia. Kun alat piereskellä niin voi hiljokseen helpottaa.

Vierailija

Noita pastilleja voi syödä vain muutaman kerrallaan, sitten taas pari tuntia väliä. Jos yhtään ahmii niin vähintään ilmavaivoja tulee.

Vierailija

Ksylitolin yliannostus aiheuttaa pahan ripulin ja sen myötä vatsakivun. Olo paranee kun tavara pääsee ulos. Jos sattuu olemaan muutenkin ksylitolille yliherkkä niin oireet ovat tietenkin kovemmat.

Vierailija

Siis söin niitä pienissä askeissa olevia. Makuina mulla oli salvi ja salmiakki. En tienyt, että nuokin aiheuttavat mahakipua, mutta niin niissä näköjään lukee. Nyt kyllä helpotti kipu taas hetkeksi tai olo on aika hyvin siedettävä tällä hetkellä. Ap

Vierailija

Ne salvian makuset on ihan parhaita. Syön askillisen kerralla ja sit odotan korjaako kuolema vai selvisinkö ripulilla, suolisolmulla ja jäätävillä ilmavaivoilla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat