Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Langanlaiha mimmi jolla D kupin povi? Olkoonkin lapsi hänellä, kyllä ne rinnat suurimmalla osalla kutistuu takas imetyksen jälkeen. 

Kommentit (8)

Vierailija

Kaikkiko nämä urheilijoiden vaimot pitää näitä lifestyle blogeja joissa esittelevät kalliita laukkujaan ja matkojaan?!! Kukaan ei käy oikeissa töissä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jymypaljastus: Joillain hyvin hoikillakin naisilla on isot rinnat ihan luonnostaan. Joillain menee rasva pääasiassa rintoihin.

Vierailija

No nopeasti katottuna ei näyttänyt liian suurilta vartaloon. Ei näytä D kupilta, jollei ole joku 70D ja se vastaa 75Ckuppia eli käytännössä C eli normaali. Ei mikään suuri.

Vierailija

Itse tunnen Metin lukioajoilta niin voin kertoa että todellakin on silarit! Ja isot sellaiset. Ennen käytti vaatteita joissa ne tulivat todella esiin, nykyään ei korosta niitä samalla tavalla. Eivät siis nykyään enää ole samalla tavalla tyrkyllä, joten niiden suuruutta ei samalla tavalla enää huomaa. Mutta voin siis kertoa 100% että silarit on. 

Vierailija

Joo 70D tai 75C hah. My ass toi on joku 55G tai max 60H. Mun rinnanympärys on 65-70 on näytän ihan normaalilta, en nälkiintyneeltä kuivan kesän oravalta. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat