Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vanhentunut tuotte apteekista

ihmeissäni

Nyt kävi niinkin köpelösti että kun kävin apteekissa ostamassa nikotiinikorvaus tuotetta (imeskely tabletit) niin se oli jo mennyt vanhaksi. Eli eräpäivä oli 7/2015 ja en huomannut ennenkuin avasin paketin.

Voiko sen viedä takaisin maanantaina kun apteekki on seuraavan kerran auki ja saada rahat takasin/korvaava tuote vai miten apteekki noin yleisesti tekee tällaisessa tapauksessa? Kun ei tuota tuotetta voi kumminkaan turvallisesti käyttää sen jälkeen kun on eräpäivä mennyt ja harmittaisi kovasti että olisin heittänyt 30€ hukkaan kun joudun hakemaan aamulla päivystävästä apteekista saman tuotteen.

Kommentit (5)

Vierailija

Saat uuden kun menet apteekkiin takaisin. Vaikkei olisi kuittiakaan, niin virheellisen tuotteen voi palauttaa. Saat uuden paketin tilalle. 

t. apteekkilainen

ihmetelijä

Vierailija kirjoitti:

No mitä jos ihan itse menisit apteekkiin kuitti mukana ja selvittäisit asian?


Maanantaina menen, kunhan ajattelin kysyä jos jollain muulla on sattunut samoin. Harmittaa vaan kun kyseinen apteekki on auki vasta maanantaina ja ajattelin nyt purkaa sen tänne ja kysellä että meneekö usein käsikauppa tuotteet "oman tyhmyyden" piikkiin.
Yst. Harmi se on pienikin :)

ihmetelijä

Kiitos vastaajille :)

Kun yritys on kumminkin kova päästä eroon tupakasta melkein 20v savuttelun jälkeen niin jo näin pieni harmi tuntuu vuorelta kun olen vasta 3kk ollut polttamatta.

Kiitokset teille ja mahtavaa illan jatkoa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat