Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raskaus haave

Vierailija

Hei. Menetimme esikoisemme 5 kuukautta sitten kohtukuolemalle viimeisellä raskaus viikolla. Syytä kuolemall ei löytynyt. Olemme nyt 4 kk yrittänyt uutta raskautta mutta mitään ei ole tapahtunut. Minut on tutkittu ultrassa ja kaikki on juuri niin kuin pitää ja kierto on säännöllinen. Missä voisi olla vika? Esikoinen tärppää heti kun pillerit jätin pois. Toki tuo 4 kk on lyhyt aika mutta pettymys on suuri joka kerta kun kuukautiset alkavat ja alkaa tulla pelko siitä että tämä jäi meidän viimeiseksi lapseksi 😢

Kommentit (2)

Vierailija

Malttia, tuosta on vasta niin vähän aikaa, että kehon täytyy palautua. Arvioni on että puolen vuoden päästä tulet raskaaksi. Kovasti onnea siihen! <3

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei,

olen todella pahoillani menetyksestänne. Toivon, että olette saaneet hyvää tukea asian käsittelyyn ja teillä on rauha asian kanssa.

Suurin osa naisista, noin 80%, tulee raskaaksi puoli vuotta ehkäisyn poisjättämisen jälkeen. Pieni osa joutuu odottamaan kauemmin, jopa vuoden. Jos raskaus ei ala vuoden ehkäisyttömän kauden jälkeen, suositellaan lapsettomuustutkimuksia.

Olet käynyt läpi suuren stressin, raskauden, synnytyksen ja lapsen kuoleman. Kehosi voi tarvita tässä vaiheessa enemmän aikaa toipua. Odottele siis rauhassa ainakin vielä muutama kuukausi.

Uskon, että odottaminen on tuskallista ja toivot raskautta alkavaksi mahdollisimman pian. Onnea teille oikein kovasti :)

t. Mia, terveydenhoitaja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat