Tuli viesti Ikea/Lontoo jostain ihmeen tilauksesta? Mikä tämä voi olla?

Vierailija

Siis tilausvahvistus toissapäivänä sähköpostiin ja ilmoitus, että toimitus lähtee tänään. Mitään en ole takuulla tilannut Lontoosta Ikealta. Hinta näkyi olevan jotain 122 puntaa.

Tänään tuli sitten joku postitusfirman viesti toimituksesta. Mihinkähän osoitteeeseen toimitus menee, kun en ole mitään tilannut enkä osoitettani tällaiseen ihme "tilaukseen" laittanut.

Mikä ihmeen juttu tämä voi olla?

Kommentit (6)

Vierailija

Joku on kirjoittanut sähköpostiosoitteensa väärin? 

Huijausviesti? 

Mullekin tuli kerran jonkun saapumisilmoitus puhelimeen.. Joku oli laittanu puhelinnumeron väärin.

Vierailija

Outoa jos joku suomalainen tilaa ylipäätään mitään Englannin Ikeasta. Helpompi olisi tilata kotimaan myymälästä. No maailmaan mahtuu kummallisuuksia ja kai Englannissa jotain erilaisia juttuja kuin meillä täällä Suomessa.

Vierailija

Ota yhteyttä toimitusfirmaan ja kysy, pitääkö lähetys maksaa jos se tuodaan sinulle. Jos pitää maksaa, kerro ettet ole tilannut tuotetta ja sen voi palauttaa lähettäjälle. Jos ei tarvitse maksaa lähetystä, saat aikaisen joululahjan. ; )

Vierailija

Sp-osoitteeni ei ole etunimi+sukunimi. Eikä varmasti muutenkaan "keksittävissä".

En tee asialle yhtään mitään, ei kuulu mielestäni velvollisuuksiini tätä selvittää, kun mitään en ole tilannut. Ihmettelin vaan täällä, että mikä ihme tämä tilaus muka voisi olla - jospa jollakulla olisi samanlaisia kokemuksia.

Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat