Näin venäjä hyötyy pakolaisaallosta-hajota ja hallitse

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1446092580173.html

"

Eurooppaa koetteleva pakolaisaalto on kuitenkin Venäjän etujen mukaista, Salonius-Pasternak muistuttaa.

Vahva EU tai Nato on Venäjälle peikko. Sen sijaan Venäjälle isoja voittoja on EU:n ja Naton heikentäminen tai niiden toiminnan rikkominen.

Venäjä on huomannut, että pakolaiset ovat yksi mahdollisuus aiheuttaa hämminkiä lännessä.

– EU:ssa ollaan tavallaan yhtenäisiä, mutta on jatkuva veivaaminen ja kaikki energia menee pakolaiskysymykseen. Suomessakin olisi muita asioita, joista pitäisi keskustella.

Salonius-Pasternak ei haluaisi käyttää tässä yhteydessä hybridisodankäynti-sanaa. Hän sanoo, että sodankäynnissä valtiot ovat aina käyttäneet kaikkia mahdollisuuksia, joilla voidaan häiriköidä naapurin politiikkaa.

Kremliä hyödyttää se, jos lännessä ihmisten usko päättäjiin tai puolueisiin heikentyy."

Ja pääpropagandamediana toimii MV-lehti. Isänmaan viholliset jakavat linkkejä.

Kommentit (4)

Vierailija

Myös EU:n liittovaltiokannattajien (Merkel, Stubb jne) etu on härdelli, jolla romutetaan ihmisten turvallisuudentunne ja myös ihan todellinen turvallisuus sekä ajetaan itsenäiset valtiot velkavankeuteen, jonka liittovaltio ritarina pelastaa. Katsokaapa Stubbin viittaus vuoden 2008 liittovaltiopuheessa ikävään kansallisnostalgiaan (joka pitäisi saada jotenkin tuhottua, jotta voidaan siirtyä liittovaltioon). 

Vierailija

Tänään oli just juttua miten virolaiset rasistit nimittelevät ja hyökkäävät yhdysvaltalaisten mustien hävittäjälentäjien kimppuun. Ei ole vaikea arvata kuka lietsoo rasismia. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat