Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka katsoi puoli yhdeksän uutiset ja näki Soinin valtiosihteerin?

Vierailija

En ole seurannut persujen Tynkkys-kohua aiemmin, mutta mitä ihmettä? Soinin valtiosihteeri silavaiset posket punaisina puhuu aivan sekavia. Oink oink. Nyt kyllä sai Tynkkynen sympatiat täältä. Ja ihan leikillään vaan taas persu on ollut hupaisa.

Kommentit (10)

Vierailija

Tynkkynen on narsisti, korjaan Tynkkysellä on narsistisia piirteitä. Näin sanoi valtiosihteeri ja valtiosihteerihän on aina oikeassa.

Vierailija

Valtiosihteerille tulee varmaan yllätyksenä, että meillä kaikilla on narsistisia piirteitä. Lisäksi on ihan luonnollista, että ihminen hakee ulkopuolisilta tukea, tässä tapauksessa julkisuuden kautta, kun kokee joutuneensa kiusaamisen ja ajojahdin uhriksi.
 

Kävi sääliksi reppanaa, kun näin pätkän face-videotaan. Nykyistä persupuoluetta en tule äänestämään, mutta jos persut jakautuu kahtia ja halla-aholainen siipi eroaa emäpuolueesta, niin äänestän sitä siipeä. Nyt on Timo Soinin nenäkarvoja tarpeeksi kauan kateltu.

Vierailija

Sen perussuomalaiset ovat todistaneet että ovat pelkkä pellepuolue, jota ei olisi koskaan pitänyt päästää hallitukseen. Uskomatonta toimintaa tuolta hörhölaumalta. 

Vierailija

Valtiosihteerin ulosanti kertoo Soinin arvostelukyvystä huonoa. Eihän tuota virnuilevaa Puttea saisi päästää julkisuuteen mistään hinnasta.

Vierailija

Nyt katsoin jutun, Samuli sanoi leikillään että äänitti puhelun. Näin kaikki persut toimivat, ihan läpällä, joskus kännissä ja läpällä. 

Vierailija

Mä ajattelin että uudet eduskuntavaalit pidetään vasta kunnallisvaalien yhteydessä. Taisin olla väärässä 

Vierailija

Eikö noi Persut koskaan opi, ettei omia toilailuja kannata selitellä vitsiksi. Se ei enää uppoa kehenkään, liian usein käytetty selitys. Keksikää joku uusi. 

Muutenkin tyypin ylimielisyys oli sitä luokkaa että huh huh. Eikö Persuista parempaa olis tohon hommaan löytynyt? Ei hyvää päivää sentään. Tolloja täynnä koko puolue.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mä ajattelin että uudet eduskuntavaalit pidetään vasta kunnallisvaalien yhteydessä. Taisin olla väärässä 

Uusia vaaleja ei voi tulla nyt koska persuilla ei ole enää ehkä kuin takiaiskannatus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat