Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaas vähän tai paljonkin!! Miten saada pesukoneen luukku kuntoon vai

hätä kädessä

saako enää mitenkään?  Onko edessä uuden koneen osto?

Aamulla tein omia hommiani ja muksu tietysti meni kodinhoitohuoneeseen tekemään omiaan.  Sitten lähdettiin asioille ja tultiin iltapäivällä kotia. Ihmettelin, että miksi pesukoneesta on kansi kiinni ja vielä sisäkansikin.  Heti sytytti,  muksun tekosia. 

Vaan sitten iski hätä,  muksu on kierittänyt myös rummussa olevat luukut aukinaisina alas koneen sisälle, niin että ei minulla ole voimia, niitä saada kieritettyä enää esille ja jotenkin avonaisina nuo luukun kannet haraavat vastaan jonnekin koneeseen.  

Että käsipyykillekö tässä on kohta ryhdyttävä, kun vaatteet likastuvat?  Onneksi nyt tässä hiljattain pesin isomman erän pyykkiä, että ei onneksi kova hätä ole puhtaan pyykin suhteen ja kun en tästä muksun töppäyksestä kehtaa miehellekään hetkilleen mitään sanoa.  Hermostuu vain, kun en katsonut riittävästi lapsen perään.

Kommentit (3)

käyttäjä-11285
Seuraa 
Liittynyt4.9.2015

Mulle kävi joskus vanhan koneen kanssa samalla tavalla. Väänsin vain kaikin voimin rumpua, niin se pyörähti takaisin oikeaan asentoon. Oli kyllä melko hikinen homma, mutta ei kone mitenkään ollut vaurioitunut ja toimi vielä vuosia.

Vierailija

Luultavasti jonkin verran pitää konetta purkaa tai miehen voimakkaampana pyörittää rumpua. Luukut voi tietysti särkyä, jos pakolla pyöritetään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat