Ystävän ISO nenä

Vierailija

Ystävälläni (=nainen) on iso ja kookas nenä, joka työntyy kuin noita-akalla keskeltä naamaa näyttävästi esiin.   Miten saada ystäväni hyväksymään tämä syntymänsä "lahja" osana häntä itseään ja persoonaansa kuuluvana?  Aina valittaa siitä, ja kun ulkopuolisetkin ovat siitä huomautuksiaan tehneet, niin onhan se vaikeaa.

Kommentit (12)

Vierailija

Etsi ystävällesi mies, jolla on nenäfetissi. Takuulla itsetunto nousee kohisten kun saa mieheltä pelkkää ihailua osakseen ulkonevan aistimensa ansiosta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Etsi ystävällesi mies, jolla on nenäfetissi. Takuulla itsetunto nousee kohisten kun saa mieheltä pelkkää ihailua osakseen ulkonevan aistimensa ansiosta.

Ihana sana tuo aistin. Aistikasta.

Vierailija

Olen kuullut että nenä kasvaa koko elämän. En tiedä onko totta mutta se selittäisi miksi niin monella vanhuksella on melkoinen klyyvari suhteessa naamaan. Toivottavasti mulla pappana niska kestää nenän painon jos se tosiaan kasvaa koko elämän.

Ulkonäölleen ihminen ei voi kuin mennä plastiikka kirurgille. Oikean tarpeen kuten epämuodostuman tai onnettomuudesta johtuvan ymmärrän. Muuten se on vain pinnallisuutta ja/tai turhamaisuutta.

Vierailija

Usein sellainen kapea ja pitkä nenä on ihan näyttävä ja ylväs miehellä mutta myös sopii joillekin naiselle. Sellainen leveä pottunenä ei ole kyllä kovin esteettinen. Mutta isoo nenää pahempi on liian pieni nenä, joka saa ihmisen näyttämään ihan mopsilta.

Vierailija

Onko nenä iso tyyliin Kelly Hoppen vai millainen? Hyvällä stailauksella huomiota voi ohjata pois nenästä korostamalla hyviä puolia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Jokaisella on joku ongelmakohta ulkonäössään, tai "täydellisellekin" tulee viimeistään  kun vanhenee.

Tiedän. Serkku oli sellainen täydellisen kaunis. Joka jätkä kuolasi sen perään nuorempana. Kolmikymppisenä itki humalassa kun hänelle oli tullut ryppyjä ja vanhan naisen naama. Oikeasti oli edelleen tyrmäävän kaunis. Lopullinen kolaus oli lääkitys joka kerää nestettä. Turvotus naamaan ja kroppaan on saanut sillä itseinhon jonka takia ei liiku missään ja juo käytännössä jatkuvasti. Joku voi ajatella että siitä sai opetuksen mutta ei hän paska muija ole vaikka ulkonäkö on sille erittäin tärkeää.

Nenänaamari.

Ainakin Espanjassa kauneushoitoloissa myydään muotoiltavia nenäkuppeja joita voi laittaa päähänsä yöksi. 

Samalaisia kuin hammassuojat. Ne aluksi keitetään kattilassa ja asetetaan naamalle muotoutumaan.

Ideana on että yönaikana tuleva kasvu jarruttuu tuohon nenänaamariin. Sillä voi myös muotoilla nenää. Ystävälläni on projektina muotoilla ylöspäin suuntautuvaa nenää alemmas.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat