Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naapuruston uusi hepsankeikka

Vierailija

Naapurustoon muutti uusi perhe jossa pienen lapsen äidillä on pitkät hiukset kuin jollakin hepsankeikalla. Jotenkin halvan vaikutelman saa hänestä. Ollaan naapuruston muiden äitien  kanssa keskusteltu asiasta ja kaikki ollaan sitä mieltä että aika halpa nainen. Meillä kaikilla muilla on käytännölllinen ja siisti lyhyempi leikkaus. Useampi meistä katselee tätä uutta tulokasta aika pahalla silmällä ja antaa ymmärtää että olisi ehkä parempi leikata tuo hutsumainen pehko lyhyeksi kuten äideillä kuuluukin olla. Pienen lapsen äiti ja kantaa tuollaista tukkaa. Eikö hän häpeä? Olisikohan liian törkeää työntää kampaajan mainoksia heidän postiluukustaan?

Kommentit (6)

Vierailija

Yrittäkää hiillostaa sitä hutsua. Eiköhän sekin asetu ruotuun ja leikkaa käytännöllisen mammatukan kunhan tarpeeksi painostatte.

Vierailija

Paikallisen kampaamon mainoksia vaan postilaatikkoon, kyllä se tavoille oppii. Lisäksi boikotoitte niin kauan, että älyää mistä on kyse. Pitää tuota horohiusta ihan vain naapuruston miesten, eli teidän miestenne, takia!!!!. Kyllä näiden tavat tunnetaan.

Toinen juttu on stringit. Pois pois!  Pitkälahkeiset pitää olla verskojen alla, kun näin kylmääkin jo alkaa olla.

Vierailija

Meikkaako vielä ja käyttää supernaisellisia, oikein istuvia jopa kireitä vaatteita ja tietysti aina korkeakorkoiset kengät, taitaa olla oikea miesten nielijä, huh. Nyt pidätte omat ukkonne kotona  ja huolen siitä, että eivät edes katsele mokomaa hepsankeikkaa. Olkaa te muut esimerkkinä, kuinka pukeudutaan ja ollaan siveellisiä äitejä.

Suominainen ei koreile, se on jämpti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat