Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kaikkea ostatte Stoccan herkusta?

Vierailija

Nyt hyvät vinkit parhaista mahdollisista ostoksista pinoon!

Kommentit (14)

Vierailija

Kaiken pl viinit. Kauppahallien ja parin tukun lisäksi ainoa kunnon lihatiski, kalatiski, valmisruuat, kasvikset. Lisäksi erikoisherkut, juustot, sencha vihreä tee...

Jos edullisia hyviä etsit, niin tarjouslohi ja kalat muutenkin hyviä sushiin kun tuoreita tarjolla useimmiten. Viikon tarjoukset lihoissa myös hyviä!

Vierailija

Saisivat perustaa näitä pelkkiä herkkuja muuallekin kuin tavaratalojen yhteyteen. Itse olisin heti asiakas. Tavaratalon rätit ja krääsä ei juuri kiinnosta, kun netti on tavaraa väärällään, mutta ruokaosasto on Stockmannilla viimeisen päälle. Voisi tuoda paljon rahaa ja uusia asiakkaita heille, kun ilmeisesti ei ole firmalla mennyt kovin hyvin viime aikoina.

Vierailija

Lohta, jouluruuat ja erikoisherkut.  En jaksa enää laittaa jouluruokia. Ostan kinkkua myöten kaiken valmiina paistettuna. Täytyy äidinkin saada joululomaa.

Jouluruuhkassa otan rennosti ja menen kaupassa syömään.

sitten siitä Stockan alkosta osta viinit. Viinivalikoima on yleensä ollut kaupungin parhaasta päästä.

Vierailija

Turun herkusta saa ainakin hyvää leipää. Joskus liha- ja kalatiskistä saattaa saada jotakin erikoista. Juustotiski on myös ihan hyvä, viimeksi maistoin jotain salviajuustoa. 

Vierailija

Iliada-oliiviöljyä. Aiemmin myös kylmäsavustettuja silakoita, kun sai kalatiskistä, mutta nyt ei enää saa. Muuten ei tule niitä myymälässä juuri asioitua.

Vierailija

Käyn siellä säännöllisesti ruokaostoksilla. Valikoima on poikkeuksetta hyvä ja pidän kaupasta muutenkin. Tunnelma ei ole sellainen kuin monissa muissa ruokakaupoissa. 

Muihin kauppoihin nähden ekstraa mm: hyvät tuoreet leivät, hyvät kala-, liha-, juusto- ja leikkeletiskit. Valmiit salaatit delitiskiltä hyviä. Herkutteluun ostan välillä mm. marinoituja oliiveja ja ravunpyrstöaiolia (hyvää ruissipsien kanssa tai saaristolaisleivän päällä). Hyvä valikoima gluteenittomia tuotteita (esim. savoiardi keksejä, joista tehdään tiramisua). Ostan usein myös irtomyynnissä olevia luomumunia. Stockan "omat" pestot, pastakastikkeet ja balsamicosiirappi ovat huippuja. 

Vierailija

Kana-Caesar salaattia, juustoja, lihaa  (on halvempaa ja parempaa kuin Prismassa ja Cittarissa ikinä!!), oikeaa kanaa, ankkaa jne

Vierailija

irtomyyntitiskiltä salaatteja, kalaa,valmisruokia,sushia. Ns tavalliset, eli maidot, hedelmät ym muualta, kaoka edullisempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat