Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kuolemansairaalle äidille 70v lahjaksi?

Vierailija

Äidillä siis kuolemaan johtava sairaus. Poissuljettuja lahjoja ravintolakäynnit.

Jotain joka kuitenkin piristää äidin mieltä ois kiva keksiä.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Joku kiva valokuva-albumi, johon kerätty kuvia vuosien varrelta. Siis sellaisia mitä äidillä ei ole. Kukkia. Yhteistä aikaa vaikka ruoan laiton parissa ja perhe yhdessä syömässä.

Vierailija

Kun en äitiäsi tunne en osaa sanoa. Mistähän hän tykkää? Voiko kuitenkin lähteä johonkin? Museoon? Vai olisiko ihan joku yhteinen juttu kiva, laulatte, juttelette, katsotte valokuvia, voiko syödä normaalisti = tee herkkuruokaa/kakkua yms.. anna hartiahieronta..

Vierailija

Menet sinne, puhutte kaikesta mitä mieleen tulee, vietätte aikaa yhdessä. Oma äitini kuoli 4v sitten ollessaan 69v. Jälkeenpäin ajatellen tärkeintä oli se että kaikki mahdollinen puhuttiin läpi. Käykää vaikka sun tai äidin lapsuutta läpi tai äidin ja isän tapaamista, jos muut on jo käyty.

Vierailija

Äiti on kotona, mutta nukkuu paljon. Ei jaksa teatteri- tai museokäyntejä. Kotona pitäisi tapahtua kaikki. Kampaaja olisi kiva, mutta äidillä ei juurikaan ole hiuksia johtuen syöpähoidoista. 

Valokuva-albumi voisi olla kiva. Täytyy kaivella konetta ja albumeja.

Äiti tykkää laulamisesta (on laulanut harrastekuorossa). 

Ruokaa varmaan tehdään ja samoin kakun.

Tää on tod näk äidin viimeinen syntymäpäivä ja myös joulu :((

Ap

Vierailija

Musiikkia (cd, cd-soitin). Hyvää kosteusvoidetta, jos joutuu makaamaan sairaalassa, se tuntuu luksukselta. Esim. käsivoide. Suklaata, karkkia, kukkia. Hyvä kirja.

Vierailija

Olen pahoillani äitisi sairaudesta.

Huopa ja/tai lämpimät tossut, jos äitisi on viluinen. Musiikkia tai elokuva (dvd).

Vein äidilleni sairaalaan villahuovan, jotta hän tarkeni paremmin sairaalan viileydessä. (Vein myös Fantaa, josta äiti piti ja piparkakkuja.)

Vierailija

Olisi hyvä tietää äitisi kunnosta hiukan enemmän, jotta voisi lahjaideoita ehdottaa.

Itse ostaisin jonkin palvelun tai tavaran, joka helpottaisi hänen oloaan/piristäisi mieltä. Riippuen ihan hänen kunnostaan ja persoonastaan/mieltymyksistä, se voisi olla esimerkiksi jonkinlainen hieronta tai kauneushoito, kodin siivouspalvelu, tuoreet leikkokukat lähetin tuomana esim. viikoittain seuraavan kuukauden ajan, konsertti, teatteri..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat