Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Haluan tehdä täydellisen elämäntapamuutoksen! Vinkkejä!

oumai

Haluan laihtua 10kg, (painan tällä hetkellä noin 59kg), haluan eroon kaikesta sokerista, alkoholista, haluan urheilla paljon, kirjoittaa paljon, pärjätä loistavasti opinnoissa. 

Mistä alkaisin? Miten muovata diettiä? Miten yhtäkkiä kertoa tutuille, että en halua juoda enää? Mistä motivaatio sinne salille?

Kommentit (5)

Vierailija

Kuvittele, että olet jo tehnyt tuon elämäntapamuutoksen ja elät nyt niinkuin sellaisen muutoksen tehnyt henkilö.

Vierailija

Suosittelen etenemään pienin askelin. Tästä on paljon tutkittua tietoa, ihnisten kokemuksista puhumattakaan, että suuret elämäntapamuutokset harvoin kestää kauan. Elämäntapojen muuttaminen on eräänlaista oppimista, ja se vaatii aikaa!

Vierailija

Aloita opinnoista, jos olet jo johonkin sisään päässyt. Oppilaitos haluaa, että valmistut tavoiteajassa. Se ei onnistu, jos päätätkin aloittaa muutoksesi esim. tavoitteellisella  urheilulla tai ylenmääräisellä kirjoittamisella.

Vierailija

Suuret muutokset ovat mahdollisia, mutta ne vievät aikaa eikä kannata kaikkea kerralla tehdä. Vie kolmekymmentä päivää, että uusi tottumus on syntynyt. Aloittaisin myös opiskeluihin keskittymisestä ja pienillä muutoksilla terveempään elämään. Lisää tuoreita kasviksia jne, korvaa epäterveelliset terveellisemmillä ruoilla kuten imelät hedelmillä. Jos lipsut, anna itsellesi anteeksi ja jatka sitkeästi. Kun sinua pyydetään ulos ryyppäämään, sano suoraan kohteliaasti ei kiitos ja että kyse on terveydestä. Kyllä se onnistuu, kun muistat maltillisuuden, terveen järjen käytön ja olet kärsivällinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat