Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kohtalontovereita? Ahdistaa hirveästi miehen baariinlähtö

Vierailija

Lähinnä se, että mahdollisesti naisia tulee iskemään ja tunkemaan samaan pöytään, lähti vielä sellaisen kaverin kanssa joka on kovastikkin naisten perään, vaikka itsellään vaimo.

Ahdistaisi siltikin, vaikka lähtisi jonkun toisenkin kaverin kanssa. Käy äärimmäisen harvoin, itse en käy ollenkaan. Miksi pitää lähteä kun tietää etten tykkää, hyvin voisi sanoa kaverille ettei pääse tai halua. Mies käy ehkä joka toinen vuosi, joten kovaa hinkua ei hänelläkään sinne ole, ahdistanut joka ikinen kerta.

Kommentit (13)

Vierailija

Kannattaisiko olla kaunis, haluttava ja sen verran kovatasoinen nainen ettei miehesi lähtisi ensimmäisen juttelemaan tulevan baarimuikkelin mukaan? 

Vierailija

Jos se tulee kotiinsa sieltä, niin mikä ongelma? Oma mies vaihtaa viihteelle pari kertaa viikossa (opiskelija) eikä stressaa yhtään.

Vierailija

Tuo on nyt kyllä ihan sun oma ongelma. Jos mies käy kerran kahdessa vuodessa baarissa, niin nyt ryhdistäydy ja lopeta toi valittaminen. Mä ymmärtäisin ton ahdistuksen, jos mies kävisi esim. monta kertaa kuukaudessa baarissa ja joisi aina hirveät kännit.

Vierailija

Mitä varten sinne baariin pitää mennä jos on varattu?

Selittäkää kiihkoilematta. Mitä sieltä haetaan?

Eikö sitä kaljaa voi halvemmallakin lipittää.

Väitän että sinne baariin mennään ihailemaan naiskauneutta ja jos se ei riitä, niin ehkä saamaan vähän "piristystä".

Eihän tietenkään saa pahoittaa mieltänsä jos puoliso vähän hankkii itselleen "piristystä", kotona passaavaan vaimokkeen täytyy olla vain onnellinen kun toinen saa vähän "piristystä".

Toisen "piristyminen" on vaan hyvä asia, ja ei tee sitä kodinhengetärtä siellä himassa, millään tavoin riittämättömäksi.

Kyllä on ihanaa olla sellaisen ihmisen puoliso, jonka pitää saada kaikilla tavoin itselleen "piristystä". Eihän se siitä voi johtua että itse on "piristystä" hakevan sankarin mielestä riittämätön ja epäpirsistävä.

Vierailija

Ymmärrän täysin. Sehän on selvä miksi juuri sinne baariin on päästävä, eli muita muijia tsiigailemaan. Kaikille ei edes se tsiigailu riitä, vaan on kiva myös jutustella vieraiden naisten kanssa. Ja hups, yht'äkkiä on jo numerotkin vaihdettu. Sitten kotona selitellään tästä uudesta 'kaverista' jonka tapasi baarissa, ensin ei kerrota sen olevan edes nainen. Ja tätä uutta 'kaveria' pitää päästä tapaamaan muutaman kerran viikossa. Lopulta paljastuu, että uusi kaveri olikin nainen ja petettykin on. Siihen päättyi se suhde, ja mies muutti viikon päästä baarinaisen luokse. Based on true story. Kyllä miespuoliset ystävät voisivat tavata jossain muuallakin kuin esim. baarissa jossa pyörii houkutuksia koko ajan ympärillä. Mutta tämä onkin vain minun mielipide. Antaisko se sun mies sinun mennä tyttökaverin kanssa baariin?

Vierailija

Miehesi haluaa varmaan nähdä muitakin naamoja ja seurata menoa. Vaikutat sellaiselta naiselta, joka haluaa kahlita miehen kotiin. Ja itsekästä tuo on, että vain sinä saat olla piriste. Sääliksi käy miestä.

Vierailija

Pukeuduhan joskus oikein seksikkääksi ja lähde tyttöporukan kanssa baariin. Ehkä miehes sitten tajuaisi mikä asiassa on ongelmana. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Pukeuduhan joskus oikein seksikkääksi ja lähde tyttöporukan kanssa baariin. Ehkä miehes sitten tajuaisi mikä asiassa on ongelmana. :)

Oliko täällä jossain mainittu, että mies pukeutui seksikkäästi baariin?

Jos naiset yrittävät iskeä ap:n miestä, niin sehän kertoo, että hänellä on tosi hot mies ja saisi olla iloinen. Kyllä sekin mies nussittavaa löytää muualtakin, jos haluaa. Ei se baari ole ainoa paikka.

Baarissa oli itselläkin eilen oikein mukavaa. Rupattelin tuttavien kanssa ja maistelin muutamia uutuusoluita. Vaimo ei ollut mukana. Se on sellaista sosiaalista toimintaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat