Mitä tarkoittaa peräkammarin poika?

Vierailija

Voiko 24v olla jo peräkammarin poika?

Kommentit (7)

Vierailija

Minusta silloin voi, jos pojalla ei ole opiskelu- eikä työpaikkaa ja hän on muutenkin vähän avuton. Mutta esim kotonaan asuva tuonikäinen opiskelija minusta missään tapauksessa ole peräkamarin poika, jos opinnot etenevät.

Vierailija

Maaseudulla näitä oli ennen vanhaan. Nykysin jo vanhemmat taitavat pakottaa tilan töihin. Pienessä makuukammarissa työtön aikamiespoika, jolla ei mitään intoa mihinkään, paitsi ehkä baariin. Autolla ajellaan kaverien väliä naapuritalosta toiseen ja rassataan mopoja tai vanhoja autonromuja. Viikonloppusin lähdetään riiaamaan lähikylän tyttöjä tai ihan cityyn...

Asuin isoisäni luona maalla tovin, ja opin näitä tuntemaan. Osa lähti "maailmalle" kuten telakalle, porauslautalle, jopa opiskelemaan ym. mutta loput jäivät ja panivat jonkun paksuksi, metsää piti myydä, että nuorelle parille saatiin talo jne. Hauskaa aikaa! :D Toista on nyt, ihan hirvittää mitä vielä on tulossa. Aika entinen ei koskaan enää palaa..

Vierailija

Peräkammarin poika asuu vanhempiensa luona, ei koskaan käy ulkona tai harrastaa korkeintaan jotain hiihtämistä ja ei ole koskaan edes katsonut tyttöä silmiin. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Pitääkö asua vanhempien luona että voi olla peräkammarin poika?


Joo, tai jossain tapauksessa sukulaisten peräkammarissa asuva voi kuulua samaan kastiin. Mutta siis omillaan asuva ei oo mikään peräkammarissa asuva.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat