Tätä uskonto- ja kulttuurijuttua oon kelannut...

Vierailija

Luin Facebookista tämän alla olevan. Joku suomi-Finland-perkele-puolituttu oli jakanut tämän. Ajattelen itse samoin, en vaan kehtaa sanoa sitä ääneen. Ja oon sentäs kasvissyöjä ja ateisti...

Kake kirjoitti näin:

Näin vastattiin muslimien vaatimuksiin Kanadassa!

PORMESTARI KIELTÄYTYY POISTAMASTA SIANLIHAN KOULUJEN KANTTIINIEN MENUISTA JA SELITTÄÄ, MIKSI:

"Muslimien täytyy ymmärtää, että heidän tulee sopeutua Kanadaan ja Quebeciin, sen tapoihin traditioihin ja se elämäntapaan, koska se on maa, jonka he vapaaehtoisesti ovat valinneet tulomaakseen.

Muslimien täytyy ymmärtää, että heidän pitää integroitua ja oppia elämään Quebecissä. "Heidän täytyy ymmärtää, että heidän tulee muuttaa heidän elämäntapansa, ei kanadalaisten, jotka niin jalomielisesti ovat toivottaneet heidät tervetulleiksi".

Kuten muutkaan maat, kanadalaiset eivät halua luopua identiteetistään ja kulttuuristaan.

Muslimien tulee ymmärtää, että koska Kanadalla on juutalais-kristilliset juuret, joulukuuset, kirkot ja uskonnolliset juhlat, islamin kuuluu pysyä yksityisellä alueella.

Dorvalin kaupungilla (kouluruokajuttu) oli oikeus hylätä kaikki myönnytykset islamille ja sharialle.

Muslimeille, jotka eivät ole samaa mieltä, eivätkä tunne oloaan mukavaksi Kanadassa, heille on maailmassa 57 kaunista muslimimaata, useimmat niistä alikansoitettuja ja valmiita vastaanottamaan heidät avoimin halal-käsivarsin sharia-lakeineen.

Jos lähditte maastanne Kanadaan, ettekä toiseen muslimimaahan, olitte tulleet siihen päätökseen, että elämä Kanadassa on parempaa, kuin muualla. Emme salli teidän vetää Kanadaa samalle tasolle, kuin nuo 57 maata.

Kysykää itseltänne kysymys, vain yksi kysymys: Miksi on parempi olla Kanadassa, kuin siellä, mistä tulitte? Kouluruoka sianlihoineen on osa vastauksesta.

Jos tulitte Kanadaan sillä ajatuksella, että tulette syrjäyttämään meidät tuotteliaalla lisääntymisellänne ja aikanaan valtaamaan maamme, teidän pitäisi pakata ja palata maahan, josta tulitte. Meillä ei ole tilaa täällä teille ja ideologiallenne."

NÄIN MAASSA, JONKÄ PÄÄTTÄJÄT OVAT SUORASELKÄISIÄ!

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat