Vierailija

Minua kiinnostaisi kuulla, millaisia ruoka- ja leivontablogeja on kiva lukea? 

Onko hyvät kuvat tärkeitä? Pitääkö välivaiheista olla kuvia? Minkätyyppisiä ohjeita kaipaatte?

mikä tekee blogista mielenkiintoisen ja hyvän?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Luen sellaisia, jotka on hyvin kirjoitettu, myös muuta jutustelua saa olla, kunhan se ruokaohjekin sieltä löytyy. Hyvät kuvat, kiitos. Saa olla vaihekuviakin, muttei tarvi olla joka sokerikiteestä omaa kuvaa tai kymmentä kuvaa samasta lautasesta. 

Ennen kaikkea hyvää kieltä ja sopivasti huumoria. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Missä eritaustaiset naiset ja miehet jakavat sukureseptejä tai perinteisiä ruokaohjeita omasta kulttuuristaan tai lapsuudestaan. Olen kiinnostunut myös kiinalaisesta, korealaisesta ja japanilaisesta keittiöstä, mutta niihin sisälle pääsy on vähän vaikeaa. Voisin lukea myös ns. Erikoisempia tai erityisempiä reseptejä missä kuitenkin käytettäisiin suhkoht perus tarvikkeita. Lukisin blogia varmaan vaikka siksikin, että kirjoitustyyli on viihdyttävä/huumorintajuinen ja sisältö ei aivan päinvastaista, kuin mitä haen (hifistelyä, kalliita raaka-aineita, raakakakkuja tms.)

Vierailija

Edullisten reseptien kasvis-/vegaaniruokablogi, reseptit terveellistä perusruokaa mielellään hyödyntäen kauden kasviksia yms.

Vierailija

hyvät kuvat ja ei mitään hienostelua, mutta kuitenkin tarpeeksi laadukasta, eli ei mitään makaroonilaatikon kuvia huonosti otettuna. Pelkistä leivontablogeista en niin välitä, sellainen missä valmistetaan kunnolla erilaisia lihoja, perunaa, kalaa, pizzoja.. ja myös osataan keksiä juttuja. visuaalisuus näissä asioissa on myös tärkeää, ei vaan jaksa lukea jos on räpsitty salamalla jotain 'sinnepäin' kuvia. Lisäksi ei liian trendikäs, eli ei pelkkiä uusia muotireseptejä, vaan oikeasti maukkaita ruokia!

Vierailija

Selkeitä ohjeita, ei liian erikoisia. Edullisia raaka-aineita ja nopea tehdä. Kauniita kuvia. Rento huumorintajuinen ote

Vierailija

Lapsiperheen ruokablogi, josta olisi helppo poimia itselleen viikon ruokalista ohjeineen. Välivaiheen kuvia en kaipaa, lopputuloksesta kylläkin. Voisi olla myös vinkkejä, lapsen näkökulmasta, miten lapsi voisi osallistua ruan tekemiseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla