Äitee1972

Mieheni on sitä mieltä, että yläasteikäiset poikani eivät saisi enää käydä samaan aikaan saunassa minun eli äitinsä kanssa. Yleensä käyn saunassa lasteni kanssa yhtäaikaa ja mukana 3-vuotias tyttö myös. Olen sanonut isoille pojille, että ei tarvitse enää samaan aikaan mennä jos nolostuttaa tai ei vaan halua. Heitä ei kuitenkaan haittaa. Juttelemme saunassa päivän tapahtumista ja on sellainen kiva perheen yhteinen juttu (paitsi mies ei ikinä tule silloin saunaan). Mitä mieltä muut? Onko sopimatonta?

  • ylös 5
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Jos se on sekä pojille että äidille ihan ok, niin ei siinä mun mielestä mitään sopimatonta ole. Alastomuus on kuitenkin ihan luonnollista.

  • ylös 18
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä saunoo yleensä koko perhe yhdessä, eli mukana on lukioikäinen poika ja yläasteikäinen tyttö meidän vanhempien lisäksi. Kellekään tuo ei ole ongelma vaan ihan luontevaa. Nuoret saavat itse valita tulevatko, mutta saunassa jutellaan ja rentoudutaan yhdessä, joten on mukavaa yhdessäoloa.

Vierailija

Ihan ok, jos et poikien kavereita houkuttele mukaan saunomaan. Onko saunominen miehellesi jotenkin seksuaalinen tapahtuma?

Vierailija

Jos pojat ihan omasta tahdostaan tulevat saunaan, niin mitä ihmeen pahaa siinä on?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla