Mies 29v + 1v miettii; notkeuteni historia

Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Kesällä 2006 bodailin kovasti ulkorakennuksessa musiikkia kuunnellen ja myös venyttelin keskittyen paljon ulkokiertoa kehittäviin liikkeisiin. Kun lämmittelin kunnolla, pystyin tekemään melkein täydellisen sivuttaisspagaatin ja myös hypyn, jonka nopeana tapahtuma-aikana katsojalle saattoi tulla illuusio kokonaisesta ojennuksesta. Esittelin tätä taitoa myös lempiserkulleni vanhempieni kodin takapihalla, kun serkku opetti minulle tanssiaskelia yökerhoon, jonne olin menossa ensimmäistä kertaa vasta 21-vuotiaana, mutta se ei onnistunut henkkarien puuttumisen takia.

Jossakin vaiheessa tajusin, ettei lonkkani rakenne ollut noihin liikkeisiin soveltuva ja lihasten jäähdyttyä kaikki notkeus hävisi, joten lopetin. Harjoittelin paljon myös selän taakse taivutusta aina 25-vuotiaaksi asti, jolloin totesin saman asian eli kaikki uurastus oli ajanhukkaa. Samoihin aikoihin huomasin myös voivani kuitenkin kehittyä ns.frontbendingissä eli takareisien venyvyydessä ja selän eteenpäin taivutuksessa. Kun oli talvi, olin monesti ulkona ja venyttelin rappusia vasten ajastaen venytyksiä kännykän melodioita kuuntelemalla. Joskus saatoin ottaa särkylääkettä ja viinaa ennen kuin ryhdyin toimeen, mutta se oli lähinnä psyykkausta ja teatteria.

En vielä tuntenut kaikkia menetelmiä kovin hyvin ja en saanut täyttä potentiaalia käyttöön, mutta muistan esitelleeni melko hyvää jalanojennusta äidilleni olohuoneen tienoilla. Sen jälkeen en koskaan uskaltanut kokeilla samaa asentoa pettymyksen pelossa ja siitä on jo kuusi vuotta. 25-vuotiaana opiskelin myös kansanopistossa ja eräs nainen vaikutti kiinnostuneelta. Dieettasin, bodailin ja venyttelin paljon ja kerran tanssimme yhdessä, jolloin kokeilin näyttää hänelle jalanojennustani huonommalla jalalla ja se ei nyt niin hirveän kummainen tainnut olla, vaikka samaisen baarin vessassa tukea vasten nojaten pääsin näyttävään asentoon. Sattumalta tällä samalla naisella oli yliliikkuvat nivelet ja hänellä jalka nousi kauniisti. Kun yritin lähestyä häntä enemmän, hän hylkäsi minut täysin ja sain murhaavia katseita mieheltä, joka oli kai sitten hänen poikaystävänsä. Silloin 24-vuotiaana kansanopistossa katselin joskus tätä videota. https://www.youtube.com/watch?v=b6So8OuehfI

25-vuotiaana olin myös Virossa käymässä ja kokeilin venytystä karaokebaarin vessassa ennen esitystä, mutta petyin tasoon ja esitys ei muutenkaan mennyt niin hyvin, mutta kokonaisuutena tuo visiitti oli loistava.

Sitten tulikin varsin pitkä tauko, jolloin venyttely jäi kokonaan pois ja ehkä hyvä niin, koska selkä oli jo muutenkin palasina painoharjoittelusta.

29 + 1-vuotiaana aloitin tanssin ja motivoiduin taas uudelleen, keksien samalla uusia asentoja. On päiviä, jolloin polvet tuntuvat hirveiltä ja päiviä, jolloin iskiasoireet ovat hyvin voimakkaita ja lannistavia ja välillä tuntuu kuin työkyvyttömyys ei olisi kaukana, jos olotila jää pysyväksi. En vain haluaisi päästää tavoitteistani irti kaiken jälkeen.

Semmoinen oli notkeuteni historia.

-Mies 29v + 1v-

Kommentit (7)

Mies 29v
Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Isäni selkä vaurioitui vakavasti alle nelikymppisenä salilla kulmasoutua tehdessä ja sen jälkeen liikkuminen on ollut rajoittunutta ja välillä on ollut täysin invalidi. Pelkään saman kohtalon odottavan itseänikin. Ehkä jos joku arvostaisi saavutuksiani ja rakastaisi minua tällaisena, voisin harkita ottavani rennommin. Nyt kärsimykseni on kai jonkinlainen itsestäänselvyys.

-Mies 29v + 1v-

Vierailija

Mies 29v kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Yltääkö mulkku suuhun?

Tuot vain suun tarpeeksi lähelle, niin eiköhän se sinne saada.

-Mies 29v + 1v-

Hyvä vastaus :D 

Vierailija

"notkeuteni historia" syväanalyysia palstahahmon persoonan yhdestä mammoille merkityksettömästä ja friikihtävästä osasesta..

voitko seuraavaksi kertoa "palstailuni historia" novellin jotta pääsen lähemmäs sieluasi?

lonely and bored

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat