Vierailija

Poika on sortseilla ja paidalla ollut ulkona 3 tuntia. Mukana noin 10- poika jolla on verkkarit ja paita sekä noin 6- v tyttö joka on myös ilman takkia.
Lapset ovat erään koulun pihalla leikkimässä ja olen niitä ikkunasta seuraillut.

Kommentit (9)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

En ymmärtänyt otsikkoa yhtään :(


Joo, en minäkään. Vauhdilla näpyttelin tekstiä työpuhelun lomassa.

Ap .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kieltämättä oudolta kuulostaa, meillä on jo useampi kerros vaatetta käytössä ja kädetkin alkavat palella jos hanskat on vähän aikaa pois (kyseessä siis hyvin liikkuvanen lapsi 5v). Pyydä joku sossu paikalle katsomaan.

Vierailija

Meille tulee naapurin 6-v. tyttö viikonloppuisin hakemaan tyttöämme ulos. Ja aina ilman takkia ja lakkia. Kun lähtevät ulos, käsken tämän muksun mennä kotiin hakemaan ulkovaatteet päälle. Joskus menee, joskus ei mene. Lapset vilahtaa usein kotoaan mitä kummemmissa vaattessa. Voihan vanhempi huikata että ulkovaatteet päälle ja lapsi sanoo joo, ja menee sit ulos ilman niitä ulkovaatteita.

Vierailija

Istun pihalla täällä etelässä päin ja aurinko paistaa niin paljon, että voisin hyvinkin olla tpaidassa varsinkin jos liikkuisin paljon. Muuten itsellä ja lapsilla ollut fleecetkin takkien alla, tänään ei.

Vierailija

Jospa kävisit sanomassa niille etta takit ja housut päälle ettei tule kyllmä sen sijaan että päivän tuijotat niitä ...

Vierailija

MInusta shortsit on aika omintakeinen lelu, mutta toisaalta miksi aikuisten pitäisi puuttua siihen, millä lapsi leikkii, jos leikistä ei aiheudu mitään vaaraa eikä se ole esim. seksuaalisesti arveluttavaa. Anna lapsen leikkiä shortseilla, voihan ne olla vaikka teltta tms. siinä leikissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat