Kiinnostunut

Vai? Kiinnostaa tietää 

Kommentit (5)

Vierailija

Riippuu missä tilanteessa. Jos oon esim hukkunut ja ollut pinnan alla vain hetken, niin kyllä kiitos, mutta jos oon ollut hukuksissa jo aivovaurioon saakka, niin silloin kuolema on parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu tilanteesta. jos on mahdollista elää täyspäisenä, niin joo. Mutta en halua letkuihin, koska silloin minusta ei ole muille hyötyä eikä itsellekään. Liikuntavammaisena, mutta täyspäisenä haluaisin jäädä eloon, jos esim. onnettomuuteen joutuisin. Sydäri, haluan elää vielä. Aikani ei ole vielä tullut ja sydärin jälkeen yleensä palaa normaliin. Aivoinfarkti, elvytys pitää saada nopeasti, ettei tule vaurioita, mutta ehkä kyllä silti. Nämä nyt tuli mieleen, mitä lähipiirissä on ollut. 

Vierailija

Tyhmä kysymyskin - tietenkin jos se suinkin vain  on siinä onnettomuuden (tai kohtauksen ) vaiheessa  mahdollista.

  Mikäli taas on jo  kuollut ,niin sehän  on silloin jo turhaa eikä siihen tietenkään enää siinä tapauksessa ryhdytäkään .

Niinkauan kuin henki vain jotenkutenkin pihisee ,niin sehän on elvyttäjien velvollisuuskin.

Uhrin haluahan  elpymiseen  ei yleensä voi kysyäkään, sillä useimmitenhan hän siinä vaiheessa on tajuton, tai vähintään  shokissa,eli kaiken (ainakin sanallisen)  kommunikoinnin ulottumattomissa. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat