Vierailija

Poikani puolesta kyselen

Kommentit (13)

Vierailija

1. transvestiitti (henkilö joka käyttää vastakkaisen sukupuolen vaatteita)

2. transseksuaali (henkilö jolla on vastakkaisen sukupuolen identiteetti ja jonka vuoksi hän on hakeutumassa sukupuolenvaihtoleikkaukseen tai on jo läpikäynyt sen)

Tuttavani on tuttavallisesti transu, mutta tuota kakkosta, eli on prosessissa, jossa pääsisi tavoitteeseen ja muuttua fyysisesti mieheksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaikki ne sellaiset sanat ( siis ne  lyhennykset, muunnelmat, versiot tai sanonnat) jotka viittaavat ihmisen seksuaalisuuteen ,johonkin sen osa-alueisiin (tai  vaikka sitten  sen  häiriöihinkin) , mutta joilla ei kuitenkaan ole siinä muodossaan  mitään oikeus-tai lääketieteellistä käyttöä validiteettia, ovat epätäsmällistä  (ja yleensä myös) epäasiallista kielenkäyttöä .

Lähinnähän niitä käytetäänkin vain epäasialliseen  leimaamiseen haukkumiseen tai nimittelyyn.

Sanan juridinen käyttöarvo ja sen  lääketieteellinen kriteeri kertovat kyllä joka tapauksessa  sen mihin kategoriaan se kuuluu.

Sääntönä:ellei se kelpaa käyttöön  tuomarille tai lääkärille puhuttaessa,niin parempi olla (ainakaan ihan sitä sanaa)  sitten käyttämättä ollenkaan ( siis siitä mitä tarkoittaa ja mihin on tarkoitus viitata).

Esimerkiksi : oikeus ei ota kantaa muuhun kuin siihen onko ko. henkilö 'harjoittanut  prostituutiota', ei siihen onko hän (esim . ) 'h..ra'  (tms.)

Sherlock case

Vierailija kirjoitti:

Poikani puolesta kyselen

Kyseletköhän nyt  tosiaan "poikasi puolesta" vai kyseletkö ihan vain, muuten vaan (siis kun nyt  ei sattunut olemaan muutakaan tekemistä tai, kun juolahti vain  mieleen , vähän niinkuin pälähti päähän  kysyä ,vai oletko itse  kenties vielä ns.  'kyselyiässä'  )  ? 

Tosiasia nyt on se, että jo pelkästään nuo kolme sanaa,jotka esitit täällä  kyselemisesi motiiveiksi paljastavat kirkkaammin kuin 100 watin lamppu  lähietäisyydeltä suoraan  kohti suunnattuna sinut täällä pelkäksi  provoilun yrittäjäksi.

Harva siitä sellaisesta  vain  ihan noin helposti kärähtää ja narahtaa , kuin sinä...

Jäit kiinni kuin hillovaras kellarissa !

Kerropa nyt siis  minkä ikäinen 'poikasi' on ja missä tilanteessa hän tuota sinulta   kyseli (...näinkö se oli ) ,niin päästään kunnolla  tämän tapauksen selvittämisen alkuun...

Vai sovitaanko sitten,ihan   vain näin  yksinkertaisesti ,että olit provo,katsotaan tapaus loppuunkäsitellyksi  ja sillä siisti ?

Käy se niinkin.

  Eihän tästä mitään rangaistusta ole luvassa, pelkkä verbaalisen etsivän ja sanallisen salapoliisin salainen nautinto paljastavan ja koko jutun ratkaisevan 'käsialanäytteen ' löytymisestä ja tekijän 'sormenjälkien' paljastuminen juuri oikeasta paikasta vain....

Vierailija

Käyttäjä69 kirjoitti:
Fingerporin tyylistä huumoria hyvinkin ja sellaisena täällä ymmärrettävää ,mutta vitsin  kääntäminen jollekin muulle kielelle ,esim. englanniksi olisi jo  aika  hankalaa: niitä 'trans-' alkuosan omaavia ,latinasta kieleen  johtuneita  kun  on jo suppeassakin sanakirjassa kokonaisen aukeaman verran.

Kyllä  se  huumorina täälläkin vain lähinnä sellaiseen   erittäin matalan koulutustason omaavaan,nurkkakuntaiseen ja vähä-älyisimpään kansanosaan parhaiten uppoaa.

Eivät sellaiset käsitteitä ilmaisevat sanat kuten esim.  'transkriptio' ; 'transgressio'; 'transferenssi' yms. 'trans'-alkuiset sanat - tuo täälläkään kenellekään älykkäälle ihmiselle mieleen juuri transvestiittiä. 

(< esim. engl. 'vested'='pukeutunut,vaatetettu; tai esp. 'vestido, vestidos' = 'vaate,vaatteet ' - ransk. 'vetement'' )

Merkitsevämpi on siis  tässä sanatyyppitapauksessa sen  loppuosa   ,ei sen etuliite.

Mutta...selitäpä tämä jollekin ns.  'pöntölle' !

Aivan toivoton ja jo etukäteen  tuhoontuomittu  yrityskin.

Paljon helpompaa on naurattaa häntä sillä ainoalla mitä hän pystyy kaikista noista  trans-alkuisista sanoista tajuamaan ja miten hän ne kaikki 'pöntössään' (...jonka kantta hän ei ole koskaan  uskaltanut raottaakaan ) aina  mieltää.

Juuri tuollaiseen 'homonymiaan ' Jarlan huumori perustuukin-(aivan kuten propagandakin ) se ylittää aina siitä kohtaa mistä aita on matalin

Sherlock case

Varsinaisena keskustelutapana 'alapeukuttelu' on se kaikkein alamittaisin ,eikä itse asiassa mahdollinenkaan  missään muualla, tai  muussa kuin juuri näissä  ns. 'nettikeskusteluissa'.

Sopii niille,jotka osaavat (...ja pystyvät vain  nettianonyymiuden takaa ja turvin) ilmaista sen ,että heitä nyt joku, tai jokin vain  harmittaa jotenkin  jossain .... Big deal! 

Nimetöntä ininää vain jossain  .

Sherlock case

No niin ,sieltähän se alapeukku jo tulikin !

Ja perustelusi oli.... ? 

(Vai halusitko vain heti päästä  vahvistamaan pointtini siitä,  mitä tuosta alapeukuttelusta edellä jo sanoin ? )

skirt-man

Miksi ihmeessä mies ,tai poika ei muka saisi missään tai milloinkaan muka käyttää hametta (minkään tyyppistä) mutta nainen saa käyttää aivan minkä tyyppisiä miesten housuja haluaa missä tahansa ilman että kenellekään tulisi siitä sana transvestismi edes mieleen (muusta nälvimisestä puhumattakaan ) ?

Minusta esim . kilttityyppinen hame on mitä mukavin asu ja ainakin  kotona käytän sitä melkein aina-vaikka olenkin mies. Vaatii muuten kyllä  vaatteena (mieheltä)aluksi   oman totuttelunsa (ennenkuin oppii käyttämään tuota meiltä miehiltä  kulttuurissamme ankarasti  kiellettyä vaatetta  luontevasti ), mutta en liitä ,eikä minulla liity sen käyttöön mitään sinänsä  seksiin tai seksuaalisuuden ilmaisuun  liittyvää tarkoitusta.

Se on minulle yksinkertaisesti  vain vaate-niinkuin farkut tai t-paitakin. Tuopahan  vain yhden vaihtoehdon lisää pukeutumiseeni. Aion sitä  käyttää jatkossakin.

  Nainen painakoon päähänsä vaikka sen  pinkin lippalakin ,jossa lukee " Emäntä" ,sitä en häneltä kadehdi ...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat