Vierailija

Miten teillä nukutaan yöt? Monelta nukkumaan, monelta herätys? Syökö yöllä jne?

Kommentit (13)

Vierailija

Oikein hyvin nukutaan. Iltaunille vauva (1kk) menee yhdeksän aikoihin,  herää syömään kahdelta ja nukkuu jälleen kuuteen tai seitsemään asti.

Vierailija

21.30 nukahtaa

00.30 syö

02.30 hengailee hereillä huvikseen 15min-30min

05.00 syö

06.30 yrittää herätä, otan viereen ja silittelen

08.00 herää

Ajat on semmosia suunnilleen aikoja, voi heittää puolisen tuntia suuntaan tai toiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä 9kk vauva, nukkumaan klo 21 ja syö usein öisin tissiä. N 4-8 kertaa, nukahtaa vain kun saa hörpyn, en ole jaksanu vielä pitää mitään unikoulujuttuja. Hänellä on jo 8 hammasta ja aina kun on hampaita tullu on ollu huonoja öitä ja atopia, minkä uskon kans häiritsevän yöunia. Herää klo 8.

esikoinen oli samanlainen pätkänukkuja ja yhtäkkiä vuoden ikäisenä rupesi nukkumaan täysiä öitä ilman mitään unikouluja ja kikkoja, toivon että nyt kävisi samoin :D

Vierailija

Ihan paskasti. 

Nukahdetaan hyvällä tuurilla klo 22. Tissiä olisi vailla tunteroisen sisään. Hilluu huvikseen hereillä tunnin tai pari siinä puolen yön jälkeen. Simahtaa uudelleen, pian taas tissiä vailla. Kovasti on sitä mieltä että aamu alkaa klo 6. Jos saan tainnutettua uudelleen, hirsiä vedellään hyvällä tuurilla sinne 9.00 asti. Jos en, päikkäriaika saapuu jo 10 maissa.

Vierailija

Meillä on hurjan pitkät "yöt" vauvan valvomisen vuoksi. Unet alkaa suunnilleen klo 20 ja aamu alkaa siinä klo 9-10. Välissä valvotaan monta tuntia. Unikoulun tarpeessa oltais.

Vierailija

6kk vauva ja täällä nukkumaan klo.19.30-20.30 aikana.Tuttikitinää siinä 02.00-03-00 aikaan muuten nukkuu 6.00 jolloin hengailee ja pölistelee yksinään ja haluaa herätä lopulta viimestään 07.30-8.00

Vierailija

8 kk vauvamme menee nukkumaan n. 9-11, riippuu miten päikkärit on nukuttu. Syö yöllä edelleen parin-kolmen tunnin välein, joskus harvoin saattaa tulla viidenkin tunnin unipätkä. En ole unikouluun ryhtynyt koska saan hyvin uudelleen unta vaikka imettämään heräänkin. Imetysten välillä neiti nukkuu mainiosti, herää 7-9 aikaan. Yöimetyksistä, hampaiden saamisista ym. huolimatta olen kokenut vauvavuoden valvomiset paljon vähemmän raskaana kuin alunperin kuvittelin. Ja nukuin ennen helposti 9 tunnin yöunia joten hermoilin todella tulevien yöunien riittävyydestä. Kummasti sitä vaan porskuttaa vähemmälläkin kun on pakko. :D

Vierailija

Kokemus neljästä vauvasta. Aika nopeasti lopetin reagoimasta pikku kitinään. En jostanut sängystä, en syöttänyt, työnsin käteni pinnasängyn pinnojen välistä ja rapsuttelin vatsaa. Toimi kaikkien kanssa, nukahtivat uudelleen.

jos nostat sängystä, sytytät valot tai teet jotain muuta mistä vauva herää täysin, olet pulassa. Heräätte molemmat kokonaan ja taas saa unta odotella.

Kokeile.

Vierailija

Klo 19.30-20.30 nukahtaa, aika riippuu vähän siitä kauanko roikkuu tissillä

Klo 02.00 syö

Klo 05.00 käy usein hereillä hetken, joskus huolii tissin, yleensä ei.

Klo 07.00-08.00 herää

Vierailija

Vauva 8 vk. Nukahtaa yhdentoista maissa, herää syömään kahden aikaan. Kolmen-neljän välillä kitisee ja möhkii, saattaa syödä jotain. Viiden aikaan syö, kuudesta kahdeksaan kitisee, ähkii ja möhkii. Puoli kymmeneen nukkuu, siihen kitinään sitten herätän aamupesuille.

Vierailija

Meillä 9kk ikäinen nukkuu hyvin.

20.30-21 käydään nukkumaan ja 05.30-07.00 herää syömään ja sitten vielä nukutaan tuonne kasin pintaan.
Tuossa pari kuukautta sitten oli korvatulehdusta pariin kertaan ja silloin heräili pari kertaa, mutta nyt taas palattu normaaliin rytmiin.
Aina nukkunut näin hyvin, ihan pari viikkoisesta asti nukkunut vähintään 6-7 tunnin pätkän.

Ja numero 8:lle voin kertoa, että kiva jos sulla on sattunut 4 hyvin nukkuvaa lasta, mutta kaikki ei ihan yhtä onnekkaita ole. Meillä esikoinen ei nukkunut millään ilveellä, heräili 20-40 minuutin välein ekan vuoden, sitten muutaman kuukiauden nukkui hyvin ja sitten taas alkoi heräillä, onneksi vaan parin tunnin välein. Nytkin koululaisena herää vielä kerran-pari yössä. Ja siinä ei tosiaan mikään mahasta rapsuttelu auttanut... Kaikki keinot kokeiltiin, se että reagoitiin itkuun, se että ei reagoitu, tassuteltiin, pidettiin vieressä, nukuttiin patjalla pinnasängyn vieressä, omassa huoneessa, samassa huoneessa, istuttiin pimeässä hengittämättä ja kuunneltiin itkua, pompattiin ekasta inahduksesta ylös ettei ehtisi alkaa itkeä ja kerätä kierroksia, seisottiin päällä, itkettiin itse pimeässä, itkettiin porukalla valot päällä... Eipä toiminut. Mutta kiva että teillä toimi.

Vierailija

Vauva 9kk. Nukkumaan kymmenen korvilla. Heräilee ysin kymmenen maissa aamulla. Yöllä saattaa harvemmin herätä, mutta tyytyy joko käteen tai välillä pitää antaa pullo. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat