Kommentit (9)

Vierailija

No olipa surkeat neuvot. Eroa ihmeessä. Lasten ei tarvitse kuunnella kiroilua ja ilkeilyä. Saapahan mies rauhassa juottaa kavereitaan.
Toki tähän joku tulee kommentoimaan että mies on erosta huolimatta lapsille samanlainen,niin tuskinpa tuollainen asshole vaivautuu muksuja edes ottamaan kovin usein ja silloin kun ottaa,voi olla vähän nöyrempää poikaa.

Vierailija

Oli vähän ylimielinen vastaus. Mielestäni kysyjän parisuhde on toissijainen ongelma, pahempi asia tuntuisi olevan tämä: "Lapsemmekaan eivät saa häneltä tarvitsemaansa läheisyyttä, kunnioitusta eikä aikaa. Hän huutaa ja kiroilee heille. Hän ei myöskään ole kannustava isä. Päinvastoin tokaisee, että ”et kyllä osaa”." 

Vierailija

Just tollanen tyypillinen 18 vuotias pikku pervo joka saalistaaa 14 vuotiaita lapsia netissä ja pumppaa ne paksuksi. Tästä 10 vuotta eteenpäin niin tyttö on yksinhuoltaja ja tyypillä on taas uus nainen.

asiantuntija II

Käsittämättömän huono vastaus. Vieläpä psykiatrian asiantuntijalta. Miehissä tunnevammaisia

-narsistiviboilla tai ilman - on paljon enemmän kuin naisissa. Eroa jos haluat pelastaa mielen- ja muun terveytesi. Henkistä väkivaltaa, jota miehesi käytös on, ei tule sietää.

Vierailija

noilla äidin kertomilla spekseillä mitä mies tekee ja sanoo lapsille pitäs kyllä jättää mies. Ilman mitään psykoterapioita.

Vierailija

Täällä ollaan vähän samoissa ajatuksissa, vaikka tilanne ei ihan samanlainen olekaan. Mies purkaa stressiä huutamalla ja kiroilemalla lapsille, eikä osoita oikein mitään katumuksen merkkejä jälkikäteen. En sano ettenkö itsekin joskus sorru moiseen, mutta pyydän anteeksi lapsilta. En tiedä mitä asialle pitäisi tehdä. Pitäisi jutella miehen kanssa, mutta en ole vielä jaksanut. Onko ennuste huono tulevaisuudessa? Onko jonkun elämäntilanne parantunut vastaavassa tilanteessa keskustelun jälkeen ja oletteko hakeneet ammattiapua?

Vierailija

Lisään vielä, että lapsia en uhraa parisuhteen vuoksi. Eroan, jos ei miehen tyyli muutu. En uhkailee erolla, en oledes vielä puhunut asiasta puolisolle. T:8

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat