Kyllä Naantalin kylpylä rahastaa

Vierailija

Ihan järjettömän huono hinta-laatusuhde suomalaisissa lomahotelleissa. Eniten ottaa päähän, että varaat melkein 200 euron hintaisen perushotellihuoneen, eikä tuon hintaluokan hotellissa edes vauvan sänkyä saa kaupanpäälle. Huone siis tiedoissa 1-4 hengelle, mutta jos et nukuta vauvaa vuodesohvassa isomman sisaruksen kanssa (mitä tuskin kukaan tekee), niin maksat esim. kolmen yön käynnillä siivoojan tekemästä yhdestä petauksesta 45 euroa. Ja kaikki tämä selviää vasta maksaessa, vaikka verkossa varatessa hinta on ollut ihan toinen.

Kylpylöitä on Suomessa pilvin pimein, mutta hotellien taso on yleensä heikko. Huoneet nuhjuisia, minkä ilmeisesti ajatellaan olevan ok kun perheet niitä käyttävät.

Kommentit (11)

Vierailija

Voi pyhä jeesus! Joku akka on jalkansa levittänyt miehelle, eikä edes sänkyä saanut kaupanpäälle. Pöyristyttävää rahastusta! Vielä erikseen laskuttaneet ylimääräisestä työstä.

Vierailija

Mullakin ikäviä kokemuksia Naantalin kylpylästä. Väkeä lappasi romanttisen viikonlopun aikana turhan tiuhaan sisään omilla avaimilla. Kesken suihkun, kesken intiimin hetken.. Opinpahan laittamaan "ei saa häiritä" -lapun oveen siitä kokemuksesta lähtien.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Voi pyhä jeesus! Joku akka on jalkansa levittänyt miehelle, eikä edes sänkyä saanut kaupanpäälle. Pöyristyttävää rahastusta! Vielä erikseen laskuttaneet ylimääräisestä työstä.

Säälittää mieleltään sairaat. Mitä ihmeessä tekevät Vauva-keskustelussa?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Voi pyhä jeesus! Joku akka on jalkansa levittänyt miehelle, eikä edes sänkyä saanut kaupanpäälle. Pöyristyttävää rahastusta! Vielä erikseen laskuttaneet ylimääräisestä työstä.

Verkkovarauksessa myydään nelihenkiselle perheelle paketti hintaan 185 e/yö, majoitus siis neljälle hengelle. Missään ei mainita, että oikeasti nelihenkinen perhe ei tuohon hintaan yövykään. Aika moni perhe kun on sellainen, että siinä on taapero tai vauva, joka ei vielä nuku vuodesohvassa. Mistään työstähän tässä ei laskuteta, koska silloinhan pitäisi laskuttaa vain kerran. Mutta ylimääräinen lasku vauvansängystä menee jokaiselta vuorokaudelta erikseen. Ja tämä selviää vasta yöpymisen jälkeen. Varausjärjestelmään kuitenkin ilmoitettu yöpyjien iät.

Vierailija

Naantalin kylpylä on ihan oikeasti aloittanut rahastuksen. Ja tämän sanon entisenä vakioasiakkaana. :(

Nyt on laitettu kuntosalikin jo maksulliseksi kaikille (paitsi ilmeisesti henkilökunnalle). Muistaakseni 8€/kerta, korjatkaa jos olen väärässä. Siis siitä parin neliön kokoisesta hikikomerosta.

Aiemmin kuntosalin ja kylpylän käyttö kuului automaattisesti kylpylässä yöpyvien palveluihin. Kaikki parkkipaikatkin on nykyään myös maksullisia. Kylpyläasiakkaan pitää Suomen mittakaavassakin ökykalliin yöpymismaksun lisäksi siis maksaa jopa autopaikasta. Ei ihme että parkkipaikka oli käytännössä tyhjä ja kaikki tien vierustat taas ihan täynnä. Monet siis ajoivat ilmaiselle paikalle, tien viereen jonkin matkan päähän kylpylästä.

Myös kauneushoitolan hoitoajat oli mystisesti lyhentyneet mutta hinnat kyllä pysyneet ennallaan ja joissakin hoidoissa jopa nousseet. 

Vierailija

Minä olen myös hämmästynyt Naantalin kylpylän uudesta hinnottelupolitiikasta! Onkohan siellä nyt vaihtunut joku keskeinen henkilö johtoportaassa tms? Kuntosali maksaa, parkkipaikat maksaa, hoitolan palvelut heikentyneet... 

Ei ihme ettei asiakkaita edellisellä käyntikerrallamme enää ollutkaan kovin paljoa. Onneksi siis sai lölliä altaissa ilman ihmisruuhkaa. Kylpyläosastoa oli (onneksi) laatoitettu uudelleen, pukuhuoneen kaapit oli modernisoitu, ihan kuin kylpytakitkin olisi olleet uudet ja erilaista ainetta kuin aiemmin... Muuten kaikki oli tiukasti ennallaan, siksi tuo maksullisten palveluiden lisääminen tuntuukin hieman oudolta.

Vierailija

Itse oli viimeksi 2008.

Oli huoneet varattu puoleltapäivin, tultiin aamusta kun peruuntui kyläily.

Mentiin sitten kylpemään kylpylään, kunnes huoneen saisi käyttöön (ei voinut saada kolme tuntia aiemmin, vaikka vaikutti tyhjälle).

Oltiin oltu reilu tunti, kun vartija tuli sanomaan, että meidän "kylpmisaika on ylittynyt ja pitää poistua heti".

Maksettiin erikseen tästä kylvystäkin.

Mitään aikarajaa ei ilmoitettu, mutta sellainen on kuulemma ja se on 1,5h.

Törkeästi siihen vahtimaan ja kyttäämään, että lähdetään heti.

Mentiinkin.

Ei ole perheemme sinne eksynyt sen2008 jälkeen, eikä mennä mihinkään Salmeloiden juttuihin (Heset, hesehotellit, kylpylät yms).

Pitäkää tunkkinne.

Vierailija

Me emme enää näy Naantalin kylpylässä uuden hinnoittelupolitiikan takia. Ei se nyt NIIIN kiva paikka ole, että mitä tahansa ylimääräistä viitsisi maksaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat