Ei ihan putkeen mennyt Hesan reissu

Vort

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

En ymmärrä miksi suomenkielisessä blogissa on englanninkielinen otsikko. Jos on pakko käyttää sitä englantia niin miksei edes tarkista oikeinkirjoitusta. Ihan turha postaus ja paskat kuvat. Ymmärtänyt että pidetään päiväkirja maista blogia mutta ei sen tarvitse silti julkinen olla.

Vierailija

En jaksanut lukea loppuun, mutta aika pienestä voi kyllä maailma järkähtää. :D Onneksi kukaan ei pakota poistumaan sieltä kuusesta.

Vierailija

Maalaiset kaupungissa ja taviselämä on niin jännää. IIK! Junttilasta päevää! Ootteko koskaan ulkomaille päässeet? Kokeilkaa vaikka Tallinnaa ensin, maihin ei oo pakko mennä. 

Vierailija

Hah,  juntit pakenevat hotelliin, kun yhdellä torilla valmistellaan mielenilmausta... :D

Juntinkin pitäisi muuten tietää, että Suomessa kirkoissa ei ole avoimet ovet aina. Eli olisiko asian voinut etukäteen tarkistaa? Olisi jäänyt ylimääräiset kaksisataa metriä kävelemättä. 

Tällaiset saavat pysyä siellä Peräsuon pohjoispuolella marisemassa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Paperi-gbs?

Juntit luulee, että B-kirjain kuuluu kaikkiin vähänkään vieraskieliseltä viittavaan sanaan tai lyhenteeseen. 

Tarkoittanee paperista karttaa ja yrittää olla hauska. 

Vierailija

Hirveän ilkeitä ihmisiä. En lue mitään blogeja, joten en halua tuota lukea, mut onko pakko haukkua muita? T

ämä on just se minkä takia oikein hirvittää jos omat lapset haluaa kasvaessaan alkaa pitään jotain blogeja ja muutenkin se, mitä kaikkea someen kirjoittaa... Ihmiset on niin kamalia. KIkkea pitää arvostella vaikka siitä ei sais mitään muuta ku pahaa mieltä toiselle. Eikä esim. tunne armoa tai ymmärrä et vaikka 14-vuotiaan kirjoitus olis samanlainen ku 24-vuotiaan tai 44-vuotiaan. Joo, meni vähän ot:ksi..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat