Sikamainen asiakaspalvelu Berliinissä

Kyllästynyt

Nimittäin maahanmuuttajien taholta Saksassa. Kahviloissa ym. muslimitaustaiset asiakaspalvelijat kohtelevat turisteja kuin roskaa. Vaihtorahassa annetaan väärin takaisin, arvostellaan törkeästi asiakkaan saksankielentaitoa ym. Muilla kokemuksia asiasta?

Berliinissä on kyllä kiva käydä, mutta alkaa maku menemään hommaan, kun joku sikamainen asiakaspalvelija onnistuu aina latistamaan tunnelmaa. Laatukahviloissakin työskentelee yhä enemmän maahanmuuttajataustaisia ja palvelun tason on laskenut koko ajan.

Kommentit (3)

Vierailija

...enkä edes mene ravintoloiden, kahviloiden ym. käsihygieniään, mutta Saksassakin olisi ilmeisesti aika ottaa käyttöön hygieniapassi. -ap

Vierailija

Ja aika monen tarjoilijan ja baristan käsihygieniakin vaikuttaa huonolta. Ensin käsitellään vaihtorahoja, sitten aletaan valmistelemaan leipää...-ap

Vierailija

En tiedä sitten, onko taustalla jotain katkeruutta. Aikamoista luuseroitua jonain tarjoilijana vuodesta toiseen. Monilla niistähän ei Saksassa ole mitään koulutusta ja alalla ollaan vastentahtoisesti. Myös amerikkalaisissa asiakaspalvelijoissa näkee aika surkeita tapauksia Berliinissä. Monilla on yliopistotutkinto, mutta kielitaidon puutteen vuoksi luuseroidutaan kahvilassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat