Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ekan jakson Mapu oli mukavan oloinen tyyppi :) Uusi kampaus oli upea. Mutta Teri Niitin valitsemat asut olivat pettymys, sillä ei annettu yhtään vinkkejä arkipukeutumiseen.

http://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33011144/vuosia-nuoremmaksi

Kommentit (16)

Vierailija

Tummat hiukset ilman kiharoita olis ollut parempi. En ymmärtänyt ideaa, miksi 3 lapsen äidille valittiin epäkäytännöllisiä vaatteita joita ei voi arkena käyttää? Luulisi, että tärkeintä olisi nimenomaan se arkipukeutuminen, toki Esim. yksi juhlava asu voi olla mukana. Teri Niitti vaikutti tosi ärsyttävältä tyypiltä, yäk.

Vierailija

Arvasin iäksi 43. Onko tässä ohjelmassa kauneusleikkauksia, en ole katsonut ohjelmaa vielä vaan vain alun kun alkoi juuri? Jos on niin mielestäni täysin turhaa, koska kasvojen ja kaulan perusteella arvasin tuon iän vain vuotta vanhemmaksi ja liikunnalla, oikealla ruokavaliolla, terveillä elämäntavoilla ja hyvillä ihonhoitotuotteilla saa jo paljon aikaan. Ja tupakoinnin lopettamisella jos polttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kamalat vaatteet valittiin kauniille klassiselle naiselle. Tuo rasvan tunkeminen nassuun sai näyttämään mieheltä. 

Kiharat hiukset usein vanhentaa ja tekee vanhanaikaisen näköiseksi, suora olisi ollut ok. Eipä tälläkään varmaan paljoa hyötyä tuosta arkeen ollut. 

Kukkis on ihmemairittelija, pih ja iih, oih ja voih. Oli muuten lihonut tai sit ihan väärät vaatteet. 

Vierailija

Silmien meikkaus meni myös ihan metsään. Kun silmät ovat noin syvällä kuopissaan, ei niitä tuhrata enää ympäri mustalla ja laiteta mitään tummia luomivärejä vielä korostamaan asiaa. Silmistä tuli kuin kaksi mustaa aukkoa naamassa. Tuo nainen ei taatusti ikinä tule meikkaamaan naamaansa noin, joten normaalin arkimeikin tekeminen ja siihen opastaminen olisi ollut parempi.

Olisin sanonut hänen iäkseen lopussa jotakin 45-48 vuotta.

Vierailija

Arvasin aluksi hänen iäkseen 37. Ei hän mielestäni NIIN vanhalta näyttänyt ohjelmassa alunperinkään, vaikka siinä annettiinkin ymmärtää, että kyseinen nainen on jotenkin tosi ikälopun näköinen. Tyypillisen näköinen tuon ikäinen suomalainen nainen.

Vierailija

Kommentti näistä nuorentajista. 

Kampaaja on epäsiisti, kauheat rotanhäntähiukset miehellä, huono maku.

Meikkaajalla pinkki tukka ja korallinväristä huulipunaa. Värioppi? Houksensa on ehkä kauheinta pitkään aikaan.

Ainoa joka edes yrittää näyttää hyvältä on Niitti, Kukkohovi on aina jotenkin liian pyntätty, kuin juhliin menossa. Tilannepukeutuminen on yksi laji, joka ihan ensimmäisenä pitäisi opetella jos kutsuu itseään ammattilaiseksi.

En uskaltaisi asettua näiden käsittelyyn 😩

Vierailija

No, ohjelman alussa hän näytti laittamattomalta yli 4-kymppiseltä naiselta ja lopussa laitetulta päälle 4-kymppiseltä naiselta. En ymmärrä, kuinka hän muka olisi nuorentunut 11 vuotta.

Vierailija

Mun mielestä näytti muutoksen jälkeen tosi hyvältä, etenkin hiukset oli mieleeni.

Minuakin kyllä ärsyttää, kun monet osallistujista on selkeästi sporttisia/poikamaisia tms. ja sitten vaate-ehdotukset on jotain boheemin bisnesnaisen bleisereitä ja liehuhousuja ja mekkoja sekä piikkikorkoja. Ja miksi vain kolme, yleensä tyylillisesti aika samanlaista, asua, miksei vaikka kaksi vapaa-ajan asua, kaksi siistiä työasua ja kaksi juhla-asua tms. niin saisi vähän enemmän vaihtoehtoja? Hyvin, hyvin harva oikeasti pukeutuu kotelomekkoihin ja korkokenkiin arjessa, joten nuo Niitin viritykset on yleensä turhan hienostelevia.

voi voi

Mapu oli alussa paljon kauniimpi ja raikkaampi kuin alussa. Todella mallimaisen upea ja sisäisestikin viehättävä nainen. Naturelli look ilman täyteaineita ja sottaista meikkiä olisi todella toiminut hänen kohdallaan. Tuntui, ettei itsekään tuntenut oloaan kotoisaksi "asiantuntijoiden" lookissa. Muuttui vajaa viiskymppiseksi edustusrouvaksi.

Nainen41v

No eihän ole monet osallistujista poikamaisia/sporttisia. Minusta ihan tyypillisin on vyötäröltä pyöreä tikkujalka, joten Mapu oli kivaa vaihtelua. Minustakin meikki meni vähän pieleen, miksi kaikille tehdään aina smoky eyes? Mapu oli jotenkin tutun oloinen ja aivan ihana, haluaisin tuollaisen naisen ystäväkseni.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat