Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun mielestä uskomattomin oli tuo, missä ap tunki tipstopseja lavuaarin rei`istä sisälle ja ihmetteli, että eikö niin kuulu tehdä.

Toinen vähintään yhtä hölmö avaus oli se, missä ap tunki vessanpöntön täyteen multaa.

Mutta toisaalta tällaisille ketjuille on saanut sitten nauraakin maha kippurassa. :`D

Sivut

Kommentit (72)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lyhyt mies -jutut huvittavat minua. Muutamalla palstamiehellä lyhyys on selitys kaikkiin vastoinkäymisiin, mitä elämässä tapahtuu. (Vinkki: ei todellakaan ole.)

Pituus ei ole mielestäni erityisen tärkeä asia miehessä, joten jatkuvat kommentit tuntuvat koomisilta. Kaikista tehdyistä pitkät miehet menestyvät -tutkimuksista (kyllä, OSA heistä menestyy, monet eivät) huolimatta todella monet lyhyet miehet ovat fiksuja, hyvännäköisiä ja todella suosittuja. Kari Ketonen on yksi suosikeistani. 

Vierailija

Aika monestakin ketjusta mutta yksi vanhempi on jäänyt erityisesti mieleen: joku kysyi tosissaan, voiko paahtoleipää syödä ilman paahtamista.

Vierailija

Se missä keskusteltiin tyhmistä laulujen lyriikoista. On lauluja joiden lyriikoissa ei ole mitään järkeä ja sitten niitä joissa todellakin on järkeä, mutta palstalaisille niitä piti vääntää rautalangasta. En voi ymmärtää miten voi olla niin hankalaa tajuta metaforia ja kulttuuriviittauksia vaikken itsekään mikään super sivistynyt ole 😄

Vierailija

Tuo vanupuikkojuttu tuli itsellekin mieleen, kun näin tämän otsikon. Joskus aiemminkin täällä on jauhettu siitä, mitä vessanpönttöön saa laittaa. En ymmärrä, miten joku voi luulla, että on ihan ok tunkea vanulappuja, -puikkoja, tamponeita tai siteitä wc-pönttöön. Eikö tosiaan tule mieleen, että ne turpoavat ja/tai tukkivat putket?

Tuli vielä yksi juttu mieleen. Vähän aikaa sitten täällä kysyttiin, miten vanhat lääkkeet pitää hävittää. Eikö tästäkin ole aika hyvin informoitu? Vanhat tai käyttämättömät lääkkeet pitää aina viedä apteekkiin, niitä ei heitetä wc-pönttöön eikä roskikseenkaan.

Vierailija

Se äiti, joka tyynesti totesi soittavansa hammaslääkärille maanantaina "jos lapsi on silloin vielä hengissä". Oli ilmeisesti joku sepsis päällä kun ei ollut hammaslääkärissä käyty, koska lapsi ei halua. 

Vierailija

Ihmettelen suvaitsevaiston kommenttia mten "turvapaikanhakijoiden edut ym ei ole keneltäkään pois". Eli kuvitellaan, että turvapaikanhakijoiden kuluihin on olemassa taikaseinä ja heidän tuoma ammattitaito on jotain niin huikeaa ettei Suomen 300 000 työttömällä kellään ole samaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat