Vierailija

Ei niillä ole oikeasti mitään vaikutusta. Ainoa tarkoitus niillä on että ihmiset haluaa näyttäytyä julkisesti ja haluaa tulla huomatuiksi. Yksikään poliitikko ei tule muuttamaan mieltään minkään mielenosoituksen vuoksi. Se on pelkkää narsistista teatteria.

Kommentit (5)

Vierailija

Niistä tulee hyvä, lämmin ja pörröinen olo ja poliitikot saa enemmän ääniä ja viihdestarat enemmän rahaa. Tavan talliainen voi osallistuessaan liikuttua omasta hyvyydestään kyyneliin ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa muille samanmielisille. Samalla voi rakentaa myös työelämän kannalta hyödyllisiä verkostoja, jos on sattunut suorittamaan jonkun huonosti työllistävän tutkinnon. Ja ylimääräisenä bonuksena on se, että voi vihdoinkin tuntea olevansa jossakin asiassa parempi kuin muut, eli on parempi Hyvä Ihminen. Ja tietty muodikas ja hip siinä samalla, kun yksilöllisesti jäljittelee rikkaiden ja muodikkaiden vaatteet ja aatteet :D 

Vierailija

Mielenosoitus on aktiivista vaikuttamista. Erittäin tärkeää. Sisältö määrittelee mitä se sitten on. Teillä ei olis arvon mammat edes omaa rahaa saati oikeutta poistua talosta ilman että jotkut joskus olis jaksaneet olla aktiivisia ja ajaa yhteistä etua ja oikeudenmukaisuutta.  Uskokaa pois, vaikka teillä ei ole- niin joillakin on halu vaikuttaa aktiivisesti oikeudenmukaisuuden ja paremman huomisen puolesta.  Tuollainen omahyväisyydessä rypeminen ei auta ketään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No joo, on kyllä niitäkin, joille mielenosoituksissa käyminen on lähinnä pätemistä tiedostavien kaverien silmissä tai halua päästä purkamaan paineita vaimon tossun alta.

Vierailija

Persut tietää että vihervasurit ei heitä äänestä. Vihervasurit tietää että persut ei heitä äänestä. Jokaiselle mielenosoittajalle löytyy kyllä ne omat poliitikkonsa. Jos mielenosoituksilla yritetään vaikuttaa vastustajien leiriä, niin ei toimi. Kaikki pysyy omissa poteroissaan ja poliitikot jatkaa samaa rataa kuin ennenkin. Jos persut alkaisi osoittamaan mieltä persuja kohtaan ja vihervasurit vihervasureita kohtaan, niin sitten ehkä olisi huoli äänestäjistä, mutta tätä ei tule tapahtumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat