Vierailija

Jos on varattu, miksei voi sitä myöntää heti kättelyssä ja siinä vaiheessa ei edetä jutustelua pidemmälle tai vaihdeta puhelinnumeroita. Miksi jotkut pyörittää useita naisia kerrallaan, tapailee heitä ja herättää turhia toiveita. Mikä vaivaa tuollaisia miehiä?

  • ylös 9
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Veikkaan, että jokaiseen luottamalla osut useammin oikeaan kuin jokaista epäilemällä.

Vierailija

Joo, tämä on vaikea ongelma naisille. Ilmeisesti ajassamme on yhä yleisempää, että valehdellaan omasta elämästä. Varatuilla miehillä itsensä esittäminen sinkkuna, eronneena on yleistä. 

Olen törmännyt pariin tällaiseen mieheen. Toinen hyvin röyhkeästi valehteli. Kertoi vuodenkin, jolloin hänen avioeronsa oli tapahtunut. Tietysti aluksi uskoin. En ollut koskaan aikaisemmin joutunut tällaisen huijauksen uhriksi, enkä osannut epäillä mitään. Seksiäkin ehdimme kokeilla ennenkuin tajusin asian oikean laidan. Ja kun sitten puristin miehestä totuuden irti, hän ei ollut moksiskaan. Tässä olikin kyllä varmasti kyseessä syvästi persoonallisuushäiriöinen, patologinen valehtelija. Sitä joskus ihmettelee, miten tällaiset sairaat ihmiset onnistuvat hankkimaan vaimon ja lapsia. Tälläkin miehellä kolme lasta. Ja esitti niin huolehtivaista perheenisää. Yök.

Jotta et tuhlaisi aikaasi mahdollisesti varatun miehen kanssa, puhu rohkeasti epäilyksistäsi hänelle. Jos hän on vapaa, hän joka tapauksessa ymmärtää huolesi. Jos hän on varattu, hän luikkii tiehensä. 

Itse olin aivan liian hienotunteinen. Siitä ei ole mitään hyötyä, koska ne hienotunteiset saavat kaikki huijari niskaansa, kun topakammat naiset ovat ne elämästään karkottaneet. Kiltillä on siis suuri riski joutua huijareiden kohteiksi. 

Pidä ensi sijassa suhteen alussa huolta itsestäsi. Kukaan muu ei sitä välttämättä tee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hienotunteisuuden ei tarvitse tarkoittaa kynnysmattoa. Hyväitsetuntoinen ei käy muiden päälle ja muita epäilemään, mutta ei myöskään antaudu ajopuuksi.

Vierailija

Kiitos, 2. Emme ole olleet fyysisessä kontaktissa ja siihen en edes halua, jos mies vaikuttaa epärehelliseltä. Tosin en halua sopia jatkossa tapaamisiakaan miehen kanssa, jos on säätöä muualla. Viihdyn hänen kanssaan ja pidän hänestä. Matkatyö altistaa houkutuksille. Ehkäpä kysyn silmätysten suoraan, valehtelu usein paljastuu silmistä. Voihan olla niinkin, että tuo mies ei halua minusta muuta kuin kaveruutta.

Vierailija

Niin, kumma kun eivät kerro. Kun on aika paljon sellaisia naisiakin joita se tieto ei häiritse, valitettavasti.

Vierailija

Terkkuja Kaarinaan kolmen lapsen varatulle isukille, kiinnostaa kuin kilo paskaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla