Syötkö töissä työpaikkaruokalassa vai omia eväitä,miksi?
Kommentit (4)
Syy: piheys ja se, että töissä on muutamana päivänä viikossa niin kiire, ettei ehtisi ruokalaan syömään, kahviossa syöminen turhan kallista. Ruokalassa (älyttömän iso henkilöstöruokala) taas tylsä syödä, kun tuttuja näkee niin harvoin ja samaan pöytään sattuu vielä harvemin.
ketkä käyvät ruokalassasyömässä ja ketkä syövät omia eväitään!!
Siis tuollainen kyräily on niiiiiiiin akkamaista!
ketä H******i kiinnostaa??? EVVK
Toiset syö siksi, että eivät tykkää ruokalan sapuskoista, toiset siksi että ovat erikoisruokavaliolla: dietti, allergisia joiden " erikoisruoka" ruokalassa on pahaa, jotkut haluaa säästää menoissa (ja se heille suotakoon tuhlaavat sitten rahansa johonkin muuhin kuin kurkusta alas), jotkut voivat olla paniikkihäiriöisiä, joille esim. ruokalassa syöminen tuntuu epämiellyttävältä jne jne. Syitä on lukuisia.
Siis oikeesti onko tuo enellämainittu kysymys jollekin ongelma?
tulee syötyä paljon terveellisemmin kuin kotona. Salaatit, suht. tervellistä kotiruokaa, leivät, jälkkärit yms. Lisäksi keskeyttää työpäivän mukavasti. Kotona teen siis harvoin ruokaa. Niin ja lapsia ei vielä ole..
1. työpaikkaruokailu on kallista
2. en yleensä edes ehdi/pääse ruokalaan kun meillä ei ole varsinaista ruokatuntia vaan ruokaillaan töiden lomassa silloin kun ehditään ja syömään päästään. ja silloinkin joutuu useimmiten hyppäämään " työmaalla" kesken ruokailun.