Vierailija

Koska helkkarissa se tuollaiseksi on muuttunut? Tosi outo

Kommentit (13)

uudistukselle. Kuvia ja tekstejä ei erota koska tekstit ovat niin vaalealla ja fontit pienellä. Kukahan älykääpiö tuon on suunnitellut?????????????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanhaa pohjaa ei voi enää käyttää, eli uusi pohja on nyt ainoa voimassaoleva. Koko sivusto on nyt täysin pilalla.

Onko vinkkejä, mitkä kaupankäyntisivustot olisivat jatkossa parhaita? Huuto.netistä ei kaupankäyntiin enää ole.

Aivan kauhea. En osaa edes sanoa mikä siitä niin sekavan tekee. Sitä sun tätä fonttia, kirjavaa kuvaa lämähtää, vaikea hahmottaa ja löytää yhtään mitään. Se vanha rautalangasta väännetty malli oli paljon parempi ja selkeämpi. Yksinkertaisesti liikaa kaikkea ihan turhaa toimintoa, joa marginaalista tunkee jotain valikkoa ja tuotteet ei näy reunassa vaan jotenkin rasittavasti ekskellä. EN TYKKÄÄ, lopetan varmaan käytön kokonaan. Harmi, koska ihan hyviä hankintoja on tullut tehtyä aikojen saatossa.

Samaa mieltä edellisten kanssa. Hakutoiminnot on ihan älyttömän hankalia tässä uudessa, jota olen muutaman kerran kokeillut. Täytyypä laittaa palautetta sinne suoraan, jos vanha ei enää toimi.

Alles in ordnung

Tämä on jotenkin tyypillistä viime aikoina tehdyille uudistuksille. Ulkoasu muistuttaa jotenkin uusien Windowsien laatikkomaisuutta. Ehkä ilmiössä on kysymys mobiililaitteiden vaikutuksesta. Kaikki on kummallisesti viivoittimella vedettyä ja asioiden ryhmittely hukassa. Tekstit (linkit) ovat vain kirjainjonoja jossain taustassa ja hirveä hakeminen, että missä mitäkin on. En osaa oikein hyvin selittää, että mitä tarkoitan. Mobiililaitteissahan selaaminen on vähän sellaista reiästä tirkistelyä, mutta oikealle tietokoneelle, nykyaikaisella isolla näytöllä varustetulle voi tehdä paljon miellyttävämmän sivun.

Suomi24 -sivuston pilaamisessakin saattaa kysymyksessä olla osaltaan mobiililaitteille optimointi. Siinä sen vähän paremmin ymmärtää, mutta Huutonettiä ajattelisin käytettävän enimmäkseen oikealla tietokoneella.

Kaikki on kyllä liian sekavaa ja suunnittelijahipsterit ovat maalanneet lavealla pensselillä, mutta syy sille miksi huuto.net on oikeasti pihalla, on kaupanteon salliminen kaikille kiinanfirmoille ja säläkauppialle. Taktiikka on kaiketi pitää mahdollisimman paljon sälää myynnissä niin etteivät ihmiset löydä sieltä seasta mitään, niin saadaan huomiopalveluita kaupaksi.

Vierailija

Käyttäjä515 kirjoitti:
En todellakaan pidä tästä uudistuvasta. Juurikin haku on edellisiin verrattuna aivan törppö.

Käyttäjä 515.............alkuperäinen otsikkosi on vuodelta 2013

Vierailija

En ole käyttänyt Huutonettiä enää aikoihin, mutta se johtuu myyjistä. Tuntuu että sinne ovat pesiytyneet kaikki sellaiset joktka eivät oikeasti edes halua tavaroistaan eroon. Hintavaraukset tai osta heti summat on aivan älyttömän korkeita käytetyle tavaralle.

Alles in ordnung

Vierailija kirjoitti:
Käyttäjä515 kirjoitti:
En todellakaan pidä tästä uudistuvasta. Juurikin haku on edellisiin verrattuna aivan törppö.

Käyttäjä 515.............alkuperäinen otsikkosi on vuodelta 2013

Minä, aloittaja, epähuomiossa nostin vanhan ketjun esiin. Käyttäjä 515 kirjoitti nyt 25.12.2015 ja mainitsi parhaillaan uudistuvan Huutonetin, josta minäkin kommentoin.

Uudistuksia usein haukutaan, mutta sanoisin ettei ainakaan nyt ole kysymys vain vanhaan tottumisesta. Uusi (uudistuva) on paljon sekavampi käyttää.

Onko muita vaihtoehtoja kuin Tori.fi ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla