Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa, supermammat!!! 150 hengelle suolaista tarjottavaa

Vierailija
20.11.2012 |

juhliin, syöminen EI siis pääasia eli ei mitään hienoja illallisia, vaan fiksumpaa naposteltavaa. Jotain mitä HELPPO ja NOPEA valmistaa, mielellään ei ylen kalliit raaka-aineet. KIITOS!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kiitollinen!

Teen ruoat siis itse.

ap

Vierailija
2/6 |
20.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

vadillinen pikkunaposteltavia: pikkunakkeja, lihapullia, suolakurkkua, kirsikkatomaatteja, juustopaloja yms ja cocktail-tikkuja viereen



rieskarullia esim. tuorejuusto/savukinkku täytteellä tms. Paria eri täytettä kenties.



Suolainen piirakka, esim. sipulia, paprikaa, tomaattia, sieniä ja koskenlaskijaa



pasteijat, esim. torttutakinalevyjä, joiden päälle suolainen täyte.



Nachoja jauhelihamössön kanssa (jauhelihaa, tacomaustetta, salsaa, cheddarkastiketta mössöksi -> uuniin)



blinejä muutamalla eri täytteellä, esim. lämminsavulohi-tuorejuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakat yleensä kelpaavat aina, tee paria eri sorttia.



Voileipäkakut ovat klassikko. Pikkuvoileipien näpertäminen noin isolle porukalle on tappavaa, en suosittele.



Jos saat hyviä karjalanpiirakoita, osta niitä ja iso satsi munavoita.



Porukasta riippuen pizzakin voi toimia hyvin, teet 10 pellillistä valmiiksi ja sitten vaan uuniin toinen toisensa perään.



Salaatti ja soppa ovat myös helppoja isolle porukalle.

Vierailija
4/6 |
20.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peltipiirakka on parempi.

Vierailija
5/6 |
24.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sadalle hengelle itseni pitäisi valmistaa...

Vierailija
6/6 |
24.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tekisin piirakoita ja niille munavoita. Ja sitten kerran tehtiin sellaisia aivan ihania naposteltavia, eli ostettiin pieniä pyöreitä suolakeksejä ja tehtiin niille itse päällinen: smetanaa, pieneksi pilkottua sipulia, vähän suolaa ja sokeria ja sekoitettiin kypsää lohta sekaan. Ja vähän pippuria. Aivan ihanan makuista!Ja niitä ei tarvitse voidella etukäteen vaan pieni sievä veitsi smetana-astiaan ja jokainen voi sipaista itse pienen määrän levitettä keksilleen.



Myös pasteijat maistuu ja peltipitsasta saa monta palaa kun leikkaa tarpeeksi pieniä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kuusi