Miten tehdään itse kebab?
Kommentit (9)
2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuria
Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuriaKaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
Huhhuh mikä määrä natriumglutamaattia.
2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuriaKaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
Mitä jos käyttääkin natriumglutamaatitonta aromisuolaa?
aromisuolat eivät kuulu perinteisiin kebabohjeisiin, olipa natriumglutamaatillisia tai ilman sitä.
Käyttäisin itse mieluummin mausteina vain mustapippuria, cayennepippuria (kebabin kuuluu olla tulista), oliiviöljyä ja suolaa. Lihaksi mieluiten puolet lammasta ja puolet nautaa, mutta pelkkä nautakin käy.
aromisuolat eivät kuulu perinteisiin kebabohjeisiin, olipa natriumglutamaatillisia tai ilman sitä.
Käyttäisin itse mieluummin mausteina vain mustapippuria, cayennepippuria (kebabin kuuluu olla tulista), oliiviöljyä ja suolaa. Lihaksi mieluiten puolet lammasta ja puolet nautaa, mutta pelkkä nautakin käy.
kebabbeihin tyrkytetään mutta itse en käytä sitä muutenkaan niin en viitsi kebabbiakaan varten ostaa oli natriumglutamaattia tai ei.
En vain pidä sen "aromista", maistuu jotenkin eltaantuneelta.
Tykkään lihan omasta mausta ja laitan vain suolaa ja pippureita.
saat varmasti vastauksen, joskus siinä vain kestää yli kuusi vuotta!
pyörimään. Sekaan reilusti suolaa, tippa öljyä ja mustapippuria.
Kääri tiukasti folioon pötköksi. Tuikkaa pieni reikä pötkylän molempiin päihin.
Laita uuniin 100asteeseen.
400g noin 3,5h
1kg noin reilu 4h. Vaikka isompi niin kääritään silti noin kouran paksuiseksi pötkyläksi.