Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdään itse kebab?

Vierailija
30.11.2005 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pyörimään. Sekaan reilusti suolaa, tippa öljyä ja mustapippuria.

Kääri tiukasti folioon pötköksi. Tuikkaa pieni reikä pötkylän molempiin päihin.

Laita uuniin 100asteeseen.

400g noin 3,5h

1kg noin reilu 4h. Vaikka isompi niin kääritään silti noin kouran paksuiseksi pötkyläksi.

Vierailija
2/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2kg jauhelihaa (nauta)

-pussi aromisuolaa (90g)

-1/2 dl mustapippuria



Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2kg jauhelihaa (nauta)

-pussi aromisuolaa (90g)

-1/2 dl mustapippuria

Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.

Vierailija
4/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huhhuh mikä määrä natriumglutamaattia.

2kg jauhelihaa (nauta)

-pussi aromisuolaa (90g)

-1/2 dl mustapippuria

Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.


Mitä jos käyttääkin natriumglutamaatitonta aromisuolaa?

Vierailija
5/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

aromisuolat eivät kuulu perinteisiin kebabohjeisiin, olipa natriumglutamaatillisia tai ilman sitä.



Käyttäisin itse mieluummin mausteina vain mustapippuria, cayennepippuria (kebabin kuuluu olla tulista), oliiviöljyä ja suolaa. Lihaksi mieluiten puolet lammasta ja puolet nautaa, mutta pelkkä nautakin käy.

Vierailija
6/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

aromisuolat eivät kuulu perinteisiin kebabohjeisiin, olipa natriumglutamaatillisia tai ilman sitä.

Käyttäisin itse mieluummin mausteina vain mustapippuria, cayennepippuria (kebabin kuuluu olla tulista), oliiviöljyä ja suolaa. Lihaksi mieluiten puolet lammasta ja puolet nautaa, mutta pelkkä nautakin käy.

kebabbeihin tyrkytetään mutta itse en käytä sitä muutenkaan niin en viitsi kebabbiakaan varten ostaa oli natriumglutamaattia tai ei.

En vain pidä sen "aromista", maistuu jotenkin eltaantuneelta.

Tykkään lihan omasta mausta ja laitan vain suolaa ja pippureita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

saat varmasti vastauksen, joskus siinä vain kestää yli kuusi vuotta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
08.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up