2 viikossa 3 kiloa pois, onnistuuko?

Vierailija

Pitäisi laihduttaa kahdessa viikossa kolmisen kiloa, vähintään. Miten onnistun siinä parhaiten? Karkit ja herkut jätän pois, tietenkin. Yritän syödä pienempiä annoksia ja harrastan liikuntaa sen minkä kahdelta pieneltä lapselta pystyn. Mikä liikunta olisi tehokkainta näin lyhyellä ajalla? Lenkille en pääse joka ilta.

Kommentit (5)

Vierailija

Vähennä turhat hiilarit, sitovat paljon nestettä, eli erityisesti sokerit ja valkoiset jauhot pois. Kiinnitä huomiota juomiin, ettet tule juoneeksi kaloreita, eli esim. tuoremehutkin mahd. vähiin. Paljon vettä. Liiku aina kuin voit, eli pistä esim. joku lastenlevy soimaan ja tanssi lasten kanssa (tulee hiki!), jos lenkille pääsy on vaikeaa. Syö paljon vihanneksia ja esim. mansikoita (poistavat nestettä). Itsellä tippuu näillä keinoilla helposti pari kiloa nopeasti, ja olen kuitenkin normaalipainoinen (bmi 21).Millekään nälkäkuurille ei kannata alkaa, etenkään jos laihduttaa juhlia tms. varten, näyttää nimittäin kamalalta sitten h-hetkenä, kun on väsynyt ja kiukkuinen, tai sitten retkahtaa kunnolla parin päivän jälkeen ja lopputulos onkin pikemmin plussaa kuin miinusta. Tsemppiä!

Vierailija

Kyllä onnistuu, syö PALJON vihanneksia paitsi ei maissia, perunaa, bataattia, punajuurta tms. ja lisäksi juo paljon vettä & syö rasvoja ja proteiinia tarpeeksiesim.aamulla purkki rahkaa, leseitä ja mustikoitalounaaksi jättisalaatti (kurkkua, selleriä, salaatinlehtiä) missä vaikka rasvaista kalaa ja oliiviöljyä, jälkkäriksi kourallinen manteleitailtapalaksi 200 g lämpimiä vihanneksia (esim kukkakaalia, parsakaalia tai vihreitä papuja) ja esim. kanaa tai 2 munan munakasEi välipaloja, ei sokeria, suolaakin suht vähän. Juo 3 litraa vettä per pvä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat