Uskotko, ettei Auerilla ollut kännykkää murhan aikoihin?

Vierailija

PuhelinLisätutkinnassa on selvitetty, oliko Aurilla surma-aikaan matkapuhelin. Auerin mukaan hänellä ei ollut matkapuhelinta, minkä vuoksi hän soitti surmayön hätäpuhelun lankapuhelimella. Poliisin Auerin tietokoneelta löytämissä kuvissa Auer kuitenkin puhuu matkapuhelimeen. Auerin mukaan kyseessä on lasten leikkipuhelin. Auerin lapset ovat sanoneet, että heidän äidillään on puhelin.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Tuo nyt kuitenkin on todella helppo selvittää.. Onko jollakulla ollut Annelin kännykkänumeroa? Onko hoitanut esim. virastoasioita lanka- vai kännykkäpuhelimesta? Harva pystyy pitämään kännykkää "salaisena", eihän sillä tekisi mitään jos kukaan ei saisi siitä tietää tai sillä ei soittelisi/lähettäisi viestejä.

Vierailija

Lainaus:

oliko sillä kännykkä vai ei? Voisko joku oikeasti vastata tähän, kun kaikki tästä vaahtoaa enkä mä tajua minkä ihmeen takia?
Mitä merkitystä puhelimen tyypillä on tässä keississä?

Vierailija

juuri sen vuoksi, että jos kotona tapahtuu jotain, kaikki tietävät missä on puhelin, josta voi hätäpuhelun soittaa. Kännykät kun tuppaavat olla aina vähän väliä hukassa. Joten sen vuoksi en mitenkään pidä kummallisena, että hätäpuhelu soitettiin lankapuhelimesta. Mutta tuo valokuvissa oelva lastenlelupuhelin tuntuu kyllä aika naurettavalta selitykseltä...

Vierailija

Lainaus:

oliko sillä kännykkä vai ei? Voisko joku oikeasti vastata tähän, kun kaikki tästä vaahtoaa enkä mä tajua minkä ihmeen takia?


Sitä varten pitäisi selvittää käytetyn kännykkäliittymän numero. En tiedä onko poliisilla valtuudet soitella kaikki operaattorit läpi ja kysellä tietoja liittymien haltijoista.

Vierailija

Lainaus:

aina näy numero,mistä soitetaan.Kait ne nyt on hitto vie tutkinut,mistä numerosta hätäpuhelu on tuolloin yöllä soitettu!


Sitähän tässä ihmetellään, että miksei soittanut kännykästä. Ja väittää, ettei hänellä ollut kännykkää.Siis v.2006 aikuisella työikäisellä ihmisellä ei ollut kännykkää (yrittäjäkin vielä)? Kuopukseni oli tuohon aikaan eskarissa ja hänelläkin oli jo kännykkä!

Vierailija

on aika yleisiä.Mun tuttu on työtön yh ja kaikki työkkärin työhönosotukset se on soittanu just tollasella leikkiluurilla. Selvitäpä niitä sitten jälkeenpäin kaikkia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat