Suomessa on yksi aidosti rasistinen puolue ja se ei ole persut

Vierailija

vaan RKP.

RKP vaatii, että ruotsinkieliset käyvät armeijan erillisessä varuskunnassa. Ruotsinkielinen joukko-osasto samassa varuskunnassa suomenkielisten joukko-osastojen kanssa ei käy RKP:lle, vaikka kielilaki sen sallisi.

RKP vaatii myös, että ruotsinkieliset eivät saa käydä koulua samassa rakennuksessa suomenkielisten kanssa.http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/74717-rkp-shokissa-suomen-ja-ruotsinkiel...

RKP:läiset myös puuhaavat Helsinkiin korttelia, joka olisi pelkästään ruotsinkielisiä varten.http://yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2010/04/ruotsinkielisille_oma_kor...RKP näyttääkin olevan rasistinen puolue, joka kannattaa rotuerottelua.

RKP mainitsee puolueen henkiseksi isäksi Axel Olof Freudenthalin, jonka näkemys oli, että suomenkieliset ovat alempaa rotua kuin ruotsinkieliset.

Kommentit (4)

Vierailija

Ei se ole rotuerottelua jos kielen perusteella syrjii. Ruotsia puhuvat edustavat ihan yhtä lailla Homo Sapiens lajia, kuin sinäkin. Oikea termi on positiivinen syrjintä, ja se ei minusta ole sallittavaa

Vierailija

Olen täysin samaa mieltä! En muutenkaan tajua suomenruotsalaisten meininkiä, mutta nyt se on mennyt jo aivan liiallisuuksiin. Hävettääkö heitä itseään edes Wallinin ja muiden toiminta, vai vieläkö kehtaavat oikeuttaa sen jollakin?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat