Vierailija

Toivottavasti possu oli saanut hyvä kohtelun sen edestä, että kinkku oli monta kertaa kalliimpi kuin marketin kinkut. Liha ei ollut huonomman makuista, mutta ei millään tavalla parempaakaan. Pakastin juuri loput kinkusta pakasterasioissa pakkaseen, kun kenelläkään ei tehnyt enää mieli syödä sitä.

Kommentit (7)

Vaan nimenomaan sen eettisyyden. Voi herranjumala, tuommoisten turkisvuorattujen kermaperseiden pitäisi kyllä ihan suosiolla asioida vaan siellä tehotuotettujen pakastekinkkujen loppumattomalla laarilla tästä iäisyyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mistä ihmeestä ap sai päähänsä, että luomuliha olisi maultaan jotenkin erilaista? Meillä ostetaan luomukinkku ihan siksi, että meidän juhlapäivällisemme eteen ei tarvitse ihan niin rankasti kiduttaa ja rääkätä possua tehosikalassa koko elämäänsä.

Jossain tutkimuksissa todettiin, ettei luomua ja tavallista voi edes kokein erottaa toisistaan. Eikä tavallisesta löydy mitään ainejämiä tms. Minulle luomuruuan hankkimisessa on kyse luonnon ja eläinten suojelusta, ei siitä, mitä minulle henk.koht. siitä hyötyä koituu.

Kyllä te kaupunkilaiset olette hauskaa porukkaa, kun uskotte luomun olevan eettisesti kestävää. Luomukanojen kuolleisuuslukuja kannattaisi vilkaista! Parvikoko tuhansia lintuja, siinä on mukavaa tapella. Tai lehmiä, kun ne ulkoilevat kylmällä kelillä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat