Vauvalla lyhyet jalat?!?

Vierailija

Hei,Kävin tänään neuvolassa ja terkkarin yksi lausahdus jäi vaivaamaan. Kokeiltuaan vauvaa, hän sanoi että hyvän kokoiselta vaikuttaa, mutta saa kuitenkin vielä kasvaa masussa että ei ole kiirettä syntyä. Jalat kun tuntuivat niin pieniltä (tai sitten sanoi ohuilta tai lyhyiltä).Nyt mietin että onko vauvalla jokin vialla, vaikka neuvolan täti ei kyllä vaikuttanut huolestuneelta. Olen nyt siis viikolla 36+5. Rakenneultrassa ei ollut mitään poikkeavaa jaloissa tai muuallakaan. Raskaus on edennyt ihan hyvin ja siksi olenkin käynyt silloin rakenneultrassa viimeksi ultrassa, joten uskaltaako siihen luottaa vai tulisiko käydä vielä ultrassa omaan laskuun?En tarkoita ettenkö rakastaisi lasta vaikka sillä jokin kehityshäiriö olisikin, mutta olisi vain ehkä helpompi asiaan varautua jos näin on. Täältä en toki absoluuttista totuutta saa, mutta jos jollakin kokemuksia, niin olisi hienoa kuulla niistä. :)

Kommentit (5)

Vierailija

pieni tai iso mono tai onko reisiluun mitta poikkeava. Olisi sinulle sanottu jo ultrauskertojen jälkeen, jos reisiluun mitta olisi poikkeava.Älä huolestu, se on ollut varmaan terkkarin omintakeinen tapa sanoa, että vauva on vielä "rimpula" ja saa kerätä lihaa luittensa ympärille viimeiset viikot.

Vierailija

jos reisiluu liian lyhyt ja ulkopuolelta ei voi tuntea, minkä mittaiset jalat vauvallasi on.

Muistan esikoisen loppuraskaudesta hyvin tuon tunteen, minulla kun itselläni oli koko ajan pelko, että vauva on lyhytkasvuinen. (En tiedä mistä johtui eikä varmasti olisi ollut maailmanloppu, mutta tällaista juttua vaan päässäni pyöritin.)

Onnellista loppuraskautta!

Vierailija

ellei terveydenhoitajallasi ole röntgenkatsetta, ei hän voi mahan läpi nähdä mitään tuollaista. :) Hassua, kun on mitään tuollaista mennyt edes sanomaan. :/Vauvallasi on varmasti kaikki hyvin, nauti loppuodotuksestasi!

Vierailija

Vauvahan kerää painoa juuri ennen syntymäänsä. Terkkari tarkoitti että jalat ovat vielä ohuet eli se tarvittava ruskea rasva ei ole vielä noilla viikoilla kertynyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat