Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko muilla todella pientä klitorista, siis niin pieni että siitä ei saa mitenkään kiinni mistään kohtaa, oikein hävettää kun se on niin pieni että sinne ei kyllä kukaan pääse koskemaan ja jos on pieni niin miten pärjäätte sen kanssa? Entä jos on iso niin kuinka moni kadehtii sitä ja kuinka iso se sitten todellisuudessa on?

Sivut

Kommentit (26)

Mutta hyvin pärjään. Saan orgasmeja helposti myös emättimen kautta joten nou problemos.

Olen kyllä joskus ajatellut, miten mukavaa olisikaan omistaa iso klitoris, jolla leikkiä, mutta ei voi mtn. Onkohan kukaan saanut klitoristaan kehitettyä niillä pumpuilla pysyvästi? Tällaisesta klitoriksesta olis kiva nähdä kuva. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä varmaan kaikilla muilla av-mammoilla on vähintää se gigantti-klitoris 15cm. Tää on ihan legendaa...Ei vaiskaan, kyllä sitä pientäkin esim. suuseksillä ja sormilla saa aika hyvin hellittyä orkkuun asti.Nim. kokemusta on

mutta en ole ikinä tullut ajatelleeksi että se olisi jotenkin huono juttu. Mä kyllä päinvaston murehtisin sitä jos se roikkuisi oikein pitkällä. Varmaan jotenkin kuivuu ja ärtyy helposti jos ihan kovin pitkälle roikkuu. En osaa edes kuvailla sen kokoa, korkeintaan jonkinlainen nyppylä tuossa pienempien häppäreiden yläetuosassa.. hyvin se ainakin toimii :)

Jatkuu varmaan metrin sisään päin:). Kun kuiteskin ukkoni osaa homman hoitaa suuseksillä ja sormilla aikas hyvin. Joten älä huoli! Itsellä vaikeuksia saada emätinorgasmi.Meinaa lähtee tää keskustelu senttilinjoille, taas...

Mies voi näykkiä sitä, imeä jne. Hyvät orgasmit siitä saa! Kieltämättä, mutta emätinorgasmia en sitten saakaan :( Niin iso se ei sentään ole että hiertyisi mitenkään. Mutta siis näkyy selvästi pieni esinahka ja nipukka sen sisällä :)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla