Klitoris hämmentää

Vierailija

Onko muilla todella pientä klitorista, siis niin pieni että siitä ei saa mitenkään kiinni mistään kohtaa, oikein hävettää kun se on niin pieni että sinne ei kyllä kukaan pääse koskemaan ja jos on pieni niin miten pärjäätte sen kanssa? Entä jos on iso niin kuinka moni kadehtii sitä ja kuinka iso se sitten todellisuudessa on?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Mutta hyvin pärjään. Saan orgasmeja helposti myös emättimen kautta joten nou problemos.

Olen kyllä joskus ajatellut, miten mukavaa olisikaan omistaa iso klitoris, jolla leikkiä, mutta ei voi mtn. Onkohan kukaan saanut klitoristaan kehitettyä niillä pumpuilla pysyvästi? Tällaisesta klitoriksesta olis kiva nähdä kuva. :)

Vierailija

Kyllä varmaan kaikilla muilla av-mammoilla on vähintää se gigantti-klitoris 15cm. Tää on ihan legendaa...Ei vaiskaan, kyllä sitä pientäkin esim. suuseksillä ja sormilla saa aika hyvin hellittyä orkkuun asti.Nim. kokemusta on

Vierailija

mutta en ole ikinä tullut ajatelleeksi että se olisi jotenkin huono juttu. Mä kyllä päinvaston murehtisin sitä jos se roikkuisi oikein pitkällä. Varmaan jotenkin kuivuu ja ärtyy helposti jos ihan kovin pitkälle roikkuu. En osaa edes kuvailla sen kokoa, korkeintaan jonkinlainen nyppylä tuossa pienempien häppäreiden yläetuosassa.. hyvin se ainakin toimii :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat